Огляд епілятора SE 3170 Braun – краса не вимагає жертв!

Огляд епілятора SE 3170 Braun – краса не вимагає жертв!

Справжню богиню видно не тільки по ході, а й по доглянутій ніжній шкірі. З прадавніх часів кожна поважаюча себе жінка, маючи в запасі якийсь арсенал косметичних пристосувань, вдавалася до певних процедур, щоб підтримати свій зовнішній вигляд, або поліпшити його. Особливе місце завжди займала проблема зайвого волосся на тілі і боротьби з ними за допомогою видалення. Ще древні єгиптянки, гречанки, (в Греції взагалі був культ красивого тіла) римлянки, стурбовані питанням краси, придумали безліч способів і рецептів видалення небажаної рослинності на тілі. Багато рецептів і способів епіляції дійшли до нашого часу. Сучасні ж дами, користуючись досягненнями науково-технічної думки воліють озброюватися електричними епілятора.

Процедура видалення волосся за допомогою епілятора пов'язана з деяким незручністю – неприємними больовими відчуттями в момент висмикування волоска. Але все ж остаточний результат – гладенька красива шкіра до 4-х тижнів – не йде ні в яке порівняння з тимчасовими неприємностями. Але вибір епілятора – дуже відповідальна і важлива процедура, так як прилад цей дуже індивідуальний, особистий, можна сказати, інтимний. Можливо, деякі запитають, навіщо піддавати себе болючій процедурі, якщо можна скористатися кремом-депілятором, або просто поголити ноги? Відповідь дуже проста і логічна: збривші волоски ростуть швидше, з часом Вам доведеться їх голити мало не щодня. Як Вам така розкладка? А ось епілятор висмикує волосок з коренем (цибулиною) і він виростає тільки через чотири тижні, а згодом стає тоншим і не помітнішим.

Щоб епілятор став Вашим надійним помічником, служив довго, необхідно вибирати тільки якісний прилад, який відповідає всім гігієнічним нормам і технічним принципам, включаючи безпеку.

Масаж замовляли?

Епілятор SE 3170 від компанії Braun, світового виробника світової побутової техніки, схвалений і рекомендований до використання дерматологами. Модель дуже зручна в роботі. Форма приладу повторює плавні лінії долоні, завдяки чому епілятор надійно утримується в руках під час роботи, крім того має естетичний зовнішній вигляд. Звичайно, Вам не доведеться тримати епілятор на видному місці, але все-таки приємніше тримати в руках красиву річ, яка подобатися. Кнопка для перемикання швидкостей розташована в зручному місці, Ви без зусиль зможете натискати її під час роботи. Унікальне поєднання функцій приладу сприяють швидкому, якісному і найменш болючому видаленню волосся. Епілятор працює від мережі на 12 В адаптері. У комплект входить щіточка для очищення пінцетів

Прилад SE 3170 працює на 2-х швидкостях. Залежно від оброблюваної ділянки, Ви зможете вибрати оптимальний варіант. На низькій швидкості Ви зможете зробити епіляцію на шкірі з тонкими волосками і на колінах, де шкіра безпосередньо прилягає до кістки. Режим роботи на високій швидкості не зможе видалити тонкі волоски, хіба що зламає, а ось більш товсті і довгі відмінно видалить, при цьому зменшуються больові відчуття. Головна частина епілятора – 20 незалежних один від одного пар пінцетів, розташованих на основній робочій голівці і працюють на великій швидкості, дбайливо та охайно здійснюють процедуру видалення. Вбудована система Smartlight простежить за якістю видалення і не пропустить жодного волоска, так що Вам не доведеться повторювати маніпуляції. Для того, щоб деякі волоски все ж не залишилися непоміченими, спеціально розроблена система підсвічування SmartLight допоможе Вам тримати процес під контролем.

Для того, щоб Вам не довелося зайвий раз турбувати шкіру, сприяючи появі роздратування, компанія Braun доповнила епілятор унікальною функцією – пальчиками SoftLift Tips®, які в процесі роботи піднімають прилеглі до шкіри волоски, даючи можливість пінцетам захоплювати їх. А для того, щоб знизити болючі відчуття (це особливо важливо, якщо у Вас чутлива шкіра), прилад забезпечений масажними роликами. Ефект їх роботи очевидний: при масажі нервові сигнали в шкірі порушуються і біль як би притупляється, стає менш помітною.

Отже, купивши прилад SE 3170 компанії Braun – лідера по виробництву високоякісних сучасних епіляторів, Ви зможете ефективно робити епіляцію в домашніх умови, не вдаючись до послуг дорогих фахівців, крім того, не витрачати дорогоцінний час на відвідування салону краси, або косметологічного кабінету, особливо, якщо потрібно терміново позбутися небажаної рослинності.