Бритви Braun WaterFlex. Ідеальні для вологого гоління

Бритви Braun WaterFlex. Ідеальні для вологого гоління

Водні процедури люблять як жінки, так і чоловіки. Розслабиться в душі, під потоком гарячої води, забувши про справи та метушню зовнішнього світу, а ще, звичайно ж, присвятити час догляду за собою. Такі моменти, найкращі для проведення різних процедур, в тому числі для гоління, так як шкіра стає більш піддатливою від контакту з теплою водою. Полюбляєте голитися в душовій кабінці? З електробритвами Braun WaterFlex ви зможете голитися найбільш комфортним для вас способом – як сухим, так і вологим.

У цій статті, ми розповімо вам про технічні характеристики бритв Braun серії WaterFlex, щоб ви могли гідно оцінити ці пристрої.

Braun WaterFlex - це ...

  • Технологія Wet & Dry. Головна родзинка, і безперечна перевага цих моделей бритв – це можливість вологого гоління. Ви можете використовувати пристрій разом з пінкою або гелем, просто під час прийняття душу. На 100% герметичний корпус бритви виключає потрапляння води всередину приладу.
  • Поворотна насадка. Бриюча головка бритви Braun WaterFlex повертається на 33 градуси, а це передбачає адаптацію пристрою до контурів вашого обличчя під час процедури гоління.
  • Потрійна бритвена система. Дві сітки OptiBlade та тример між ними гарантовано забезпечать вам ідеальні результати гоління. Особлива конструкція сітки (отвори різного розміру) дозволяє захоплювати і зрізати волоски максимально близько до шкіри. Завдяки тримеру, зрізаються довгі волоски, а щетина, що росте в різних напрямках, направляється до сітки.
  • Тример для довгого волосся. За допомогою висувного тримера ви зможете коригувати форму борідки, вусиків та бакенбард.
  • Прогумований корпус. Ви можете не переживати, що пристрій вислизне у самий невідповідний момент з ваших рук (навіть якщо вони вологі), цьому не дозволять відбутися прогумовані вставки на ручці пристрою.
  • Зручна ручка. Крім того, що прилад оснащений гумовим покриттям, його звужена ручка зробить використання бритви максимально комфортним.
  • Легка очистка. Після експлуатації бритви, буде досить просто сполоснути її ріжучі елементи під струменем води.
  • Зарядка 1 годину. Для автономної роботи бритви від акумулятора протягом 45-и хвилин (чого достатньо для проведення декількох повноцінних сеансів гоління), її необхідно заряджати всього 60 хвилин.
  • Швидка зарядка. Потрібно гладенька шкіра обличчя, а пристрій розряджений? Поставте бритву Braun WaterFlex на зарядку на 5 хвилин. Цього вам цілком вистачить для одного сеансу гоління.
  • Німецька якість. Ви можете бути впевнені у максимальній ефективності та тривалій службі бритви, адже розроблена вона німецькими фахівцями.

Лише найкращі результати гоління з електробритвами Braun WaterFlex.