Бритви Braun Series 5 – чудові результати гоління

Бритви Braun Series 5 – чудові результати гоління

Процес гоління знайомий кожному представнику сильної половини людства – від підлітків до чоловіків у віці. На сьогоднішній день, є кілька способів гоління, серед яких можна обрати найбільш підходящий для себе – звернутися за послугами до професійних майстрів, скористатися небезпечною бритвою (у тому випадку, якщо ви вмієте нею користуватися), звичайним станком або ж електробитвою. Послуги барбера (майстра в салоні) обійдуться у чималеньку суму, небезпечна бритва говорить сама за себе – без належного досвіду можна поранитися, станок після використання залишає порізи і роздратування. У разі електробритви, при виборі важливо враховувати всі її технічні характеристики. Бритви німецької компанії Braun вже давним-давно відомі в усьому світі своєю високою якістю та чудовими технічними характеристиками. Електробритви Braun Series 5, про які ми розповімо вам у цій статті, безумовно заслуговують на увагу тих, хто мріє про чудові результатах гоління.

Електробритви Braun Series 5 – це ...

  • Потрійна бритвена система. Складається вона з двох бриючих сіток Opti Foil і тримера UltraActiveLift між ними. Кожен з ріжучих елементів чудово справляється зі своїм завданням – тример зрізає довгі волоски та направляє, зростаючу у різних напрямках, щетину до сіток, а сіточки, в свою чергу, ретельно зрізають волоски, навіть ті, які максимально прилягають до шкіри.
  • Технологія FlexMotionTec. Всі ріжучі елементи бритв Braun Series 5 плавають незалежно один від одного, забезпечуючи максимально ефективне гоління з мінімальним тиском на шкіру.
  • Плаваюча головка під кутом 40 градусів. Рухома головка дозволяє бритві максимально контактувати зі шкірою для ідеальних результатів гоління.
  • Технологія MultiHeadLock. Забезпечує точне гоління. Ви можете заблокувати головку бритви в найбільш зручному, одному з 5 можливих, положенні.
  • Тример. Спеціально для того, щоб ви без проблем могли підкоригувати форму борідки, вусиків і бакенбард, фахівці оснастили бритву Braun Series 5 висувним тримером.
  • Безпечне зберігання. Щоб пристрій не увімкнувся у непідходящий момент, наприклад, при транспортуванні, передбачено блокування від випадкового включення.
  • Дисплей. На зручному дисплеї пристрою ви побачите всю необхідну інформацію у вигляді індикації: низького заряду батареї, необхідності чистки та блокуванні від випадкового включення.
  • Є моделі для сухого та для вологого гоління. Якщо ви віддаєте перевагу голінню в душі з використанням пінки або гелю, модель Braun Series 5 5040 Wet & Dry Gift Edition стане для вас ідеальним варіантом.
  • Швидка 5-и хвилинна зарядка. Для одного повноцінного сеансу гоління від акумулятора, досить заряджати бритву протягом усього лише 5 хвилин! Для повної зарядки пристрою, необхідно заряджати протягом 1 години (45 хвилин автономної роботи).
  • Легкий догляд. Після експлуатації просто промийте ріжучі елементи пристрою під струменем води (не забудьте перед очищенням відключити бритву від мережі!).
  • Німецькі технології. Бритви Braun Series 5 розроблені німецькими фахівцями для довгої служби вам.

Електробритви Braun Series 5 створені для комфортного та відмінного гоління.