Бритви Braun Series 3 – для бездоганних результатів

Бритви Braun Series 3 – для бездоганних результатів

Коли виникає питання про вибір пристрою для гоління, важливо враховувати не тільки те, наскільки добре прилад здатен голити, а й його надійність та функціональність. Якщо всі три якості здатні описати одну бритву, ви можете бути впевнені у її максимальній ефективності та працездатності. Розробникам німецької компанії Braun вдалося створити таку електричну бритву.

У цій статті, ми розповімо про 3 серію бритв всесвітньої відомого, у першу чергу бездоганною якістю продукції, бренду Braun. Серед широкого модельного ряду Braun Series 3 ви зможете обрати ту електробритву, яка підійде саме вам.

Що потрібно знати про Braun Series 3?

Звичайно ж, перед покупкою бритви, бажано ознайомитися з її технічними характеристиками, особливостями в експлуатації та іншими деталями. Після чого, можна сміливо робити вибір, про який ви ніколи не будете шкодувати. Тож що ж можна сказати про електробритви Braun Series 3:

  • Вони оснащені потрійною системою гоління. Потрійна система гоління – це дві бриючі сіточки SensoFoil з технологією MicroComb та проміжний тример. Кожен з ріжучих елементів виконує свою функцію, забезпечуючи бездоганну гладкість гоління. Тример піднімає та зрізає довгі волоски, які ростуть в різних напрямках. Після чого, направляє короткі волоски, прилеглі близько до шкіри, до сітки SensoFoil з отворами оптимального розміру і форми для виключно гладкого гоління.
  • Під час гоління максимально контактують зі шкірою. Всі три бритвених елемента (сіточки та тример) плавають незалежно один від одного, повністю повторюючи контури обличчя.
  • Для їх повної зарядки потрібно лише 1 година. Після зарядки, пристрій пропрацює автономно 45 хвилин (крім Braun Series 3 300 Red і 310 Wet & Dry, їх робота від акумулятора – 20 хвилин), чого буде більш ніж достатньо для декількох повноцінних сеансів гоління.
  • У них передбачено швидку зарядку. Якщо акумулятор бритви розрядився в самий невідповідний момент, у вас є можливість зарядити його за 5 хвилин для одного сеансу гоління.
  • За ними просто доглядати. Електробритви Braun Series 3 дуже прості у догляді. Після проведеної процедури досить просто промити ріжучі елементи під струменем води (попередньо відключивши пристрій від мережі!) і залишити до повного висихання перед наступним використанням.
  • Ними зручно користуватися. Безперечною перевагою цих пристроїв є їх ергономічна форма. Вони зручно лежать в руці та під час гоління не вислизнуть з неї.
  • У них стильний дизайн. Завдяки своєму яскравому і стильному дизайну, бритви Braun Series 3 користуються великим попитом серед молоді.
  • У вас є можливість з будь-якої бритви Braun Series 3 (представленої у нас на сайті), зробити мультигрумер 3 в 1. Компанія Braun, думаючи про комфорт своїх покупців, випустила прекрасний набір для стайлінгу BT32, в комплект якого входять знімна насадка-тример та 5 гребенів на 1, 2, 3, 5 і 7 мм. Цей диво-набір «перетворить» будь-яку з моделей 3 серії в мультигрумер.

Особливості окремих моделей бритв Braun Series 3

  • Бритва-стайлер 3 в 1. Моделі Braun Series 3 3010BT Wet & Dry і 3000BT поєднують в собі функції відразу 3 пристроїв: тримера, бритви і стайлера. Ці прилади дозволять вам добитися не тільки гладких результатів гоління, але йі, при бажанні, експериментувати зі своїм стилем.
  • Водонепроникні бритви для використання в душі. Моделі Braun Series 3 Wet & Dry: 3010BT, 310, 3010, 3040, 3040 Gift Edition, 3045 3080. Якщо вам комфортніше проведення гоління в душі з використанням пінки або гелю, бритви серії Wet & Dry – ваш ідеальний варіант. Повністю герметичний корпус запобігає потраплянню води всередину приладу. Ці моделі працюють виключно від акумулятора.
  • Працюють як від мережі, так і від акумулятора. Моделі Braun Series 3: 3050cc, 3000BT, 3020, 3090cc, 300, 3030, 3000. Ви бажаєте безперервної роботи бритви? Ці моделі можуть працювати як від акумулятора, так і від мережі, і вони без проблем виконають ваше побажання.
  • З висувним тримером. Моделі Braun Series 3: 3020, 3030, 3040, 3045 3050cc, 3080, 3090cc. Якщо у вас є бажання відкоригувати або змоделювати свою борідку, вусики або бакенбарди, моделі з висувним тримером – саме те, що вам потрібно.
  • Без висувного тримера. Моделі Braun Series 3: 300, 310, 3000, 3010, 3010BT, 3000BT. Ви не бачите необхідності у наявності висувного тримера? Серед 3 серії бритв є і ті, у яких його немає.
  • З додатковою базою очищення та підзарядки Clean & Charge. Моделі Braun Series 3: 3050cc і в 3090cc. Ця система здатна очистити бритву від забруднень і мікробів всього одним натисненням кнопки, а також – зарядити її.
  • З можливістю блокувати бритвений елемент. Моделі Braun Series 3: 3080 і 3090cc. Ці прилади безумовно порадують тих, для кого гоління ділянки над верхньою губою, підборіддя і шиї – занадто тривалий процес. Завдяки блокуванню бритвеного елемента, ці проблемні зони перестануть бути такими. Результатом стане бездоганно гладенька шкіра.

Електробритви Braun – бритви №1 у всьому світ, які вже давно обзавелися чималою кількістю своїх шанувальників та продовжують підкорювати серця мільйонів. Спробуйте і ви знайти свою, ідеальну, бритву Braun. Можливо, вона є серед Braun Series 3?