Довгоочікувана новинка - Braun Series 9 в Україні!

Braun Series 9
Найефективніша бритва в світі * для виключно комфортного гоління
Braun випустив НОВУ бритву Series 9, яка поєднує в собі досконалий дизайн і новітні технології, що народжують ідеальне поєднання форми і функціональності.
Купити Braun Series 9
Ексклюзив у золотистому кольорі!
Braun Series 9 9299 Limited Edition, офіційно у Braun-market з гарантією 2 роки та безкоштовною доставкою! Лімітована модель у вишуканому золотистому кольорі упакована в елегантну коробку і комплектується кейсом для зберігання з натуральної шкіри.
Електробритва Braun 9299 Limited Edition стане для будь-якого чоловіка чудовим подарунком, який буде лишати після гоління лише позитивні емоції!
Дізнайтеся, що таке ідеально гладке гоління з ексклюзивною бритвою Braun Series 9 Limited Edition!
Купити Braun 9299 Limited Edition
Кожен рух створений для вашого обличчя
В Series 9 використовується технологія 10D-адаптації до контурів обличчя. На голівці що обертається, розташовані ріжучі елементи з незалежною підвіскою для максимальної адаптації до контурів обличчя. А система Multi-HeadLock дозволяє зафіксувати голівку у 5 кутах нахилу, роблячи гоління по-справжньому унікальним.
10D-адаптація до контурів обличчя
плаваюча
бритвена голівка для великих вигинів обличчя
незалежна підвіска
ріжучих елементів для найтонших ліній
Захисна пластина SkinGuard захищає шкіру для гладкого і комфортного гоління.
Тример Direct & Cut направляє, а потім зрізає щетинки, що ростуть у різних напрямках.
Інтелектуальна технологія SyncroSonic ™ зчитує і адаптується до особливостей вашої щетини.
Тример HyperLift & Cut з титановим покриттям піднімає і зрізає щетинки, які щільно прилягають до шкіри.
Ріжуча сітка OptiFoil ™ для ідеально гладкого і комфортного гоління.
Після кожної процедури бритва як нова

Series 9, як і інші бритви Braun преміум-класу, розрахована на 7-річну службу. Вона надійна у експлуатації: її можна використовувати з піною або гелем навіть у душі, зберігаючи шкіру вологою.

Промивати бритву можна звичайною водою. Унікальна станція очистки та підзарядки Clean & Charge допоможе зберегти пристрій на довгий час: вона вбиває 99,9% бактерій, змащує ріжучі елементи, заряджає акумулятор і висушує механізм одним натисканням на кнопку.

Довговічний і водонепроникний корпус з технологією Wet & Dry
Технологія індивідуального гоління
Технологія SyncroSonic ™ дозволяє бритві визначити щільність щетини, зчитуючи її 160 разів на хвилину! Завдяки цьому потужність пристрою регулюється автоматично на потрібних ділянках. Надійний Li-ion акумулятор забезпечить до 50 хвилин безперервної роботи, а світлодіодний дисплеї покаже всю необхідну інформацію.
Шедевр німецької інженерної думки
Інженери Braun пропонують абсолютно новий підхід: у голівці бритви розташовані 5 високоточних ріжучих елементів, включаючи титановий триммер HyperLift & Cut для ефективного видалення волосків різного типу.
інтелектуальна станція clean & recharge
Єдина у світі 5-й функціональна станція очистки та підзарядки Clean & Recharge з чистячої рідиною, яка автоматично очищає, вбиває 99,9% бактерій, сушить, змащує і заряджає бритву одним натисненням кнопки.
Купити Braun Series 9 9290cc
відмінний дизайн. функціональність у кожній деталі
Ергономічна, вигнута форма і ідеальне розташування сенсорного інтерфейсу забезпечують зручне положення у руці.
* У порівнянні з бритвами преміум-класу інших лідируючих брендів 2015 р. за критеріями швидкості і гладкості гоління на 3-и деннiй щетині, дослідження "IPI Research Institute", Німеччина, червень, 2016 р.