Braun Series 7 7893 Wet&Dry – новітні технології гоління і по-справжньому німецька якість

Braun Series 7 7893 Wet&Dry – новітні технології гоління і по-справжньому німецька якість

Цей пристрій підійде саме для тих людей, які цінують інноваційні технології в своєму житті. В даному випадку бритва Braun Series 7 7893 Wet&Dry оснащена абсолютно унікальною технологією Sonic, яка дозволяє збривати волоски максимально близько до шкірного покрову і досягти максимально комфортного гоління за мінімальний проміжок часу. Також вона просто ідеальна для людей з чутливою шкірою. 5 налаштувань інтенсивності роботи дозволять вам підібрати оптимальні параметри для вас. З бритвою Braun Series 7 7893 ви завжди будете виглядати досконало.

Головні особливості бритви Braun Series 7 7893 Wet&Dry

  1. Наявність унікальної технології Sonic. Дана технологія дозволяє адаптуватися під індивідуальні характеристики форми обличчя і густоти щетини. Ця ж система, завдяки 30 тисячам ріжучих рухів і 10 тисячам мікровібрацій в хвилину забезпечує максимально гладке гоління і розгладження нерівностей шкірного покриву, ефект від чого можна порівняти лише з бритвеними станками. Така ефективність також досягається за рахунок плаваючих бритвених елементів і нахильній головки. Бритва, здійснює 8-Д рухи, максимально точно підлаштовуючись під форму обличчя. Бритвену голівку при цьому можна зафіксувати, для гоління у важкодоступних місцях, наприклад, над верхньою губою та підборідді.
  2. Наявність регулятора інтенсивності з 5 режимів. Такий регулятор передбачений для можливості індивідуальної настройки в залежності від особистих уподобань власника бритви. Вибрати можна як максимально дбайливий режим, так і турборежим, що дозволяє швидко справлятися зі щетиною на обличчі.
  3. Бриюча голівка має дві бритвені сітки з одним тримером між ними. Тример в даному випадку виконує функцію зрізання довгого волосся і направлення зростаючих в різні боки волосків до сіточок.
  4. Додатковий висувний тример. На корпусі цей елемент присутній для коригування форми бороди і бакенбардів, що дуже зручно у використанні для таких цілей.
  5. Унікальна технологія Wet&Dry. Можливість гоління, як на суху, так і з використанням піни або гелю, завдяки технології Wet&Dry – одна з головних особливостей лінійки бритв Braun. Більш того, дана технологія дозволить голитися навіть під душем.
  6. Тривалий термін служби бритвеної касети. Вам не доведеться часто міняти бритвену касету, а про заміну нагадає спеціальний індикатор, що знаходиться на дисплеї пристрою. Згідно з рекомендаціями виробника, бриюча касета підлягає заміні один раз в 18 місяців, але в залежності від густоти і товщини щетини, вона може прослужити і більше.
  7. Робота від акумулятора. Повного заряду батареї вистачить на 50 хвилин безперервного гоління, а повністю заряджається акумулятор від мережі за 60 хвилин. Також присутня і система швидкого заряду, з якою всього за 5 хвилин, акумулятор зарядиться досить для 1 сеансу гоління. Індикатор акумулятора на корпусі допоможе легко визначати рівень заряду.
  8. Зручний кейс для транспортування. Бритва Braun Series 7 7893 Wet&Dry комплектується кейсом з жорсткими стінками, що особливо зручно для тих людей, які часто їздять по країні.
  9. Простий догляд. Для того щоб очистити бритву від волосся, досить просто промити її проточною водою або почистити її від щетини за допомогою щіточки, що йде в комплекті.

Braun Series 7 7893 Wet&Dry – це саме той пристрій, що володіє всіма інноваційними технологіями німецького виробника, які будуть гідно оцінені абсолютно будь-яким чоловіком будь-якого віку в незалежності від швидкості росту і густоти його щетини. Відгуки від щасливих володарів бритв Braun Series 7 лише позитивні, в чому також не складно переконатися, спробуйте і ви випробувати цей чудовий пристрій!