Блендери Braun MultiQuick 9 – мінімум зусиль, максимум ефективності

Блендери Braun MultiQuick 9 – мінімум зусиль, максимум ефективності

Маєте потребу у потужному, надійному та функціональному помічнику на кухні, але не думаєте поєднання всіх якостей в одному приладі разом можливе? Тоді ви просто не чули про заглибні блендери Braun MultiQuick 9! Німецькі фахівці, розробляючи дані пристрої, продумали все до дрібниць, оснастивши їх інноваційними технологіями, які роблять блендери MQ 9 кращими помічниками у кулінарних справах.

Braun MultiQuick 9 – це:

  • Потужність 1000 Вт. Довірте виконання кулінарних завдань прекрасного блендеру Braun MultiQuick 9, він впорається зі своїми обов'язками максимально якісно та швидко, навіть не сумнівайтеся.
  • Занурювальна частина у вигляді дзвону збільшена. Форма у вигляді дзвону занурювальної частини пристрою запобігає розбризкуванню під час роботи пристрою, а у 9-ї серії блендерів вона збільшена. За рахунок чого захоплюється більша площа і більший обсяг інгредієнтів.
  • Продумана конструкція ножів. Бажаєте, щоб блендер міг ідеально подрібнювати продукти? Завдяки особливій конструкції ножів у Braun MultiQuick 9 пристрій гарантує вам виключно ефективні результати роботи.
  • Підпружинена блендерна ніжка. На 40% менше зусиль буде потрібно вам при роботі з ручним блендером MultiQuick 9! Його плаваючі леза з технологією ActiveBlade рухаються вгору-вниз, залежно від здійснюваного тиску на пристрій.
  • Регулювання швидкісних режимів одним пальцем. Перемикати швидкості в цих приладах можна за допомогою одного пальця! Чим сильніше натискаєте, тим вищою буде швидкість роботи блендера і навпаки – менше тиск, нижча швидкість.
  • Сучасний дизайн. Всі моделі заглибних блендерів Braun MultiQuick 9 можуть похвалитися стильним дизайном, який не залишиться без вашої уваги.
  • Комплектація на ваш смак. Серед моделей Braun MQ 9 ви можете обрати найкращу для вас комплектацію. Якщо хочете максимальну – зупиніть свій вибір на MQ 9087 X (віничок, великий подрібнювач, малий подрібнювач, мірний стакан, насадка для пюре та насадка-шинкування), якщо мінімальну MQ 9037 X (віничок, насадка для пюре, малий подрібнювач та мірний стакан) .
  • Німецька якість. Занурювальні блендери Braun MultiQuick 9 – ті пристрої, сумніватися у якості та функціональності яких вам не доведеться ні на секунду. Німецькі технології – гарантія довгої служби вам.

Приготувати смачний омлет на сніданок, солодкі млинці до чаю, суп-пюре і багато-багато інших, простих та складних, дуже смачних страв ви зможете готувати для себе і своїх близьких кожен день, а допоможе вам у цьому один з прекрасних блендерів Braun MultiQuick 9.