Суперціни на бритви Braun Series 7 і 9

Акція завершена
Суперціни на бритви Braun Series 7 і 9
Сезонний розпродаж* електробритв Braun Series 7 і Series 9! Безкоштовна доставка** по всій території України!

Думаєте, що супергладкенька шкіра та відсутність роздратування після гоління – вигадки? З електробритвами Braun Series 7 і 9 це більш ніж реально! Впровадження останніх інноваційних розробок, незалежно плаваючі один від одного елементи для гоління, система Wet & Dry та технології Sonic і SyncroSonic забезпечують максимально ефективне та комфортне гоління одним рухом.

Сезонний розпродаж в Braun-market! Тільки зараз, поспішайте придбати бритву Braun Series 7 або Series 9 за суперціною! Ідеальні результати гоління разом з електробритвами Braun.

*Кількість акційного фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05