Знижка на епілятори Braun до 30%

Акція завершена
Знижка на епілятори Braun до 30%
Суперпропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуйте епілятор Braun зі знижкою* до 30%. Безкоштовна** доставка по всій Україні.

Епілятори Braun розроблені таким чином, щоб кожна дівчина змогла підібрати модель саме під себе. Пінцетний барабан працює з кожним волоском окремо, тим самим мінімізуючи можливість зробити облом волоска під час епіляції. Завдяки впровадженню сучасних технологій і багаторічних досліджень, фахівцям вдалося досягти неймовірних результатів. Епілятори Braun здатні видаляти волоски довжиною від 0,5 мм і товщиною від 0,2 мм, що неможливо зробити навіть за допомогою воскової епіляції, яка здатна працювати з волосками завдовжки від 2 мм.

Вибирайте епілятор Braun, в нашому офіційному інтернет-магазині, зі знижкою до 30%!

Будьте прекрасні у будь-який сезон року разом з Braun!

*Кількість акційного фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» та іншим програмам «акційного кредиту 0%». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: