При покупці праски Braun, сертифікат у подарунок

Акція завершена
При покупці праски Braun, сертифікат у подарунок
Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуючи праску Braun, у подарунок ви отримуєте сертифікат номіналом 500 грн! Безкоштовна* доставка по всій території України!

Праски Braun – відмінна якість, практичність, надійність, стильний дизайн та бездоганна функціональність. З ними ви можете бути впевнені у тому, що ваші речі будуть ідеально випрасувані, а процес прасування не буде настільки виснажливим. Максимально ефективні результати роботи та комфорт під час роботи з прасками Braun вам гарантовані.

Акційна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуйте одну з прасок Braun та отримуйте сертифікат номіналом 500 грн у подарунок!

Правила використання подарункових сертифікатів магазину Braun

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05