При покупці прасувальної системи Braun, прасувальна дошка в подарунок!

Акція завершена
При покупці прасувальної системи Braun, прасувальна дошка в подарунок!
В офіційному магазині Braun-market.com.ua знову з'явилася ідеальна пара! Купуючи прасувальну систему, ви гарантовано отримаєте в подарунок* прасувальну дошку Braun IB 3001. Безкоштовна** доставка по всій території України!

Прасувальні системи Braun – це сучасна техніка, здатна перетворити рутинний процес прасування у безтурботну гру. Запатентована система iCare, 3D BackGlide підошва, потужний паровий удар, вертикальне відпарювання, автовідключення, ЕКО режим та багато-багато іншого дозволяє прасувати білизну практично без вашої участі. Все що вам залишиться так це просто направляти праску і контролювати сам процес. Ніколи ще прати не було так просто як з прасувальною системою Braun.

Прасувальна дошка Braun IB 3001, яку ви гарантовано отримаєте в подарунок при купівлі однієї з моделей (IS 5043 WH, IS 7043 WH, IS 7044 BK, IS 7055 WH, IS 7056 BK), була розроблена німецькими фахівцями спеціально для прасувальних систем Braun. У складеному стані вона зможе поміститися навіть у невеликій ніші. В розкладеному вигляді її можна відрегулювати по висоті і насолоджуватися процесом прасування на широкій поверхні з 100% бавовни. Масивна конструкція прасувальної дошки надійно утримає будь-яку прасувальну систему Braun. Прогумовані накладки на ніжках послужать гарантом того, що дошка не залишить слідів на вашому килимі і не буде ковзати на паркетному покритті.

Купуйте прасувальну систему Braun і отримуйте в подарунок прасувальну дошку IB 3001.

Ідеальна пара від Braun створена для вашого бездоганного зовнішнього вигляду!

Подарунковий фонд:

 

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05