При покупці блендера Braun, ви отримаєте подарунковий сертифікат

Акція завершена
При покупці блендера Braun, ви отримаєте подарунковий сертифікат
Акційна пропозиція від Braun-market! Купуючи блендер Braun, ви отримуєте сертифікат номіналом 500 грн у подарунок! Безкоштовна* доставка по всій території України!

Якщо на вашій кухні є такий пристрій як блендер, ви знаєте, наскільки його наявність полегшує приготування улюблених страв. Блендери Braun, відомі своїм німецьким якістю, надійністю та функціональністю, не перший рік радують своїх власників в усьому світі. За кілька хвилин ці диво-помічники впораються з щоденними кулінарними завданнями, заощаджуючи ваші сили і час. Ручний або стаціонарний блендер Braun? Обирати вам! Кожен з них, безумовно, стане корисним придбанням для вас.

Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! При покупці блендера Braun, ви гарантовано отримаєте сертифікат номіналом 500 грн!

Готування стане приємним проведенням часу, якщо у вас є Braun.

Правила використання подарункових сертифікатів магазину Braun

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05