Тример Braun MGK 5045

Тример Braun MGK 5045
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 4
Код товару: 1213
Тример для бороди, волосся на голові. Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом), два регульованих гребінця (на 3-11 мм і на 13-21 мм), насадки на 1 і 2 мм, насадка точковий тример. Тример оснащений 13-ма настройками довжини з кроком 2 мм. Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (4)

Опис і характеристики

  • Ергономічний дизайн
    Ергономічний дизайн
    Подаруйте собі свободу самовираження з тримером Braun MGK 5045. Багатофункціональний прилад від німецької торгової марки пропонує вам цілих 7 функцій в одному компактному пристрої. Акуратне підрівнювання волосся гарантує корпус ергономічної форми. Ручка з прогумованими вставками надійно фіксується у вашій долоні, щоб ви могли опрацьовувати найдрібніші деталі з професійною точністю. Кнопка включення/виключення розташована на передній панелі для безпроблемного включення тримера одним простим рухом.
  • Точний стайлінг
    Точний стайлінг
    Інноваційний тример Braun MGK 5045, ціна якого відповідає якості, створений для експериментів без обмежень. Модель укомплектована 4 гребнями, які дають 13 регульованих установок довжини від 0,5 до 21 мм. Продукт німецького бренду можна використовувати для догляду за бородою, бакенбардами, вусами і волоссям на голові. Головка тримера оснащена гострими лезами з самозагострювальною конструкцією. Така конструкція робить термін експлуатації ножів необмеженим.
  • Надійний тример для подорожей
    Надійний тример для подорожей
    Прилад німецької компанії можна взяти з собою у будь-яку поїздку. Тример Braun MGK 5045 працює від мережі і в бездротовому режимі. Ємний акумулятор сконструйований для 100 хвилин бездротового моделювання. Li-ion батарея нового покоління заряджається всього за 1 годину. Зарядний пристрій можна підключати до розетки з напругою від 100 до 240 В, що дозволяє вам підключити прилад у будь-якій країні світу. У тримера є опція швидкої підзарядки за 5 хвилин. Скористайтеся функцією, щоб підготувати прилад до 1 сеансу короткого стайлінгу. Літій-іонна батарея не має ефекту пам'яті і розрахована на тривалу експлуатацію.
  • Комплектація і можливості
    Комплектація і можливості
    Купити тример Braun MGK 5045 варто заради бездоганного результату в домашніх умовах. Доглядайте за довгим, коротким і середнім волоссям за допомогою 4 гребнів: 1 і 2 мм, 3-11 і 13-21 мм. Після використання ви легко очистите їх під проточною водою. Базову головку тримера можна замінити точкової насадкою-тримером. Вона створена для високоточного опрацювання дрібних деталей. Використовуйте компактні леза для промальовування чітких ліній. У комплектацію також входить бритва Gillette Fusion5 ProGlide. Завдяки технології FlexBall вона забезпечує ідеальну гладкість з першого проведення.
  • Функція Autosensing motor
    Функція Autosensing motor
    У тримера Braun MGK 5045 вбудована функція Autosensing motor. Вона розроблена для автоматичної установки оптимальної потужності роботи мотора враховуючи густоту і щільність волосків. Тример постійно аналізує ці параметри при виборі необхідної швидкості ножів для легкого зрізання волосся без висмикування.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 5
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом)

Відгуки

  • Іван
    23.07.2020
    Можно ли у Вас купить "косметичку" braun" отдельно?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило, они имеют возможность заказать отдельные комплектующие к технике Braun, в частности, косметичку к триммеру Braun MGK 5045. Спасибо за Ваше обращение.
  • Эдуард
    02.07.2020
    Добрый день. Есть ли возможность приобрести насадку для тела к данному триммера отдельно?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило, у них есть возможность заказать отдельные комплектующие к технике Braun, в частности, насадку для тела к триммеру Braun MGK 5045. Спасибо за Ваше обращение.
  • Лина
    29.04.2020
    Добрый день. Подскажите пожалуйста, каким маслом смазывать триммер, насколько часто, и в каких местах? И можно ли у вас масло приобрести?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться по одному из номером горячей линии, указанных у нас на сайте, для более детальной консультации в режиме диалога по уходу за триммером Braun MGK 5045. Спасибо за Ваше обращение.
  • Юля
    22.04.2020
    Добрий день а триммер для тела также?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun MGK 5045 предназначен для бороды и волос на голове. Спасибо за Ваше обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.