Тример Braun BT 7240

Тример Braun BT 7240
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1344
Тример для бороди, волосся на голові. Autosensing motor. Косметичка. Підставка. Станок Gilette (з дод.лезом). Два регульованих гребня (на 1-10 мм і на 11-20 мм). Насадки на 1 і 2 мм. Тример оснащений 39-ма параметрами довжини (регулюються по 0,5 мм). Насадка точковий тример. Насадка точкова бритва. Живлення: від Li-ion акумулятора і від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозаточуючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Універсальний тример
    Універсальний тример
    Можливості навіть найкращої бритви не безмежні. І в якості додаткового інструменту стайлінгу оптимальним варіантом стане покупка тримеру Braun BT 7240, який відмінно справляється як з підстриганням бороди, так і з підрівнювання лінії волосся. Така «тонка» робота, як правило, виконується вже після початкової стрижки або гоління. Основний тример з 39 ступенями налаштування довжини з кроком в 2 мм вже сам по собі є відмінним інструментом. Додайте до цього супер-леза, що загострюються у процесі використання та ніколи не потребують заміни!
  • Змінні насадки різних типів
    Змінні насадки різних типів
    У комплектацію включені декілька функціональних швидкоз'ємних насадок: гребені (1-10 і 11-20 мм.), Короткі обмежувачі (1 і 2 мм.), точкова бритва та точковий тример. У вашому розпорядженні є буквально все, щоб відчути себе професійним перукарем. Додатковою перевагою буде запатентована технологія Autosensing motor – потужність мотора змінюється автоматично в залежності від щільності щетини на оброблюваній ділянці. Крім того, тример комплектується невеликою косметичкою для зберігання приладдя та зручною підставкою для установки в вертикальному положенні на полиці ванної кімнати.
  • Подвійна система живлення
    Подвійна система живлення
    У стандартному режимі пристрій працює від мережі. Однак запас енергії вбудованого акумулятора гарантує до 100 хвилин роботи без перерви! При цьому повне перезаряджання здійснюється за 60 хв., А в разі потреби завжди можна скористатися функцією швидкої, за 5 хв. зарядки для одного короткого сеансу стрижки/гоління. Індикація залишку заряду на LED-дисплеї. Адаптивний блок живлення автоматично підлаштовується під стандарт мережі в регіоні перебування. Таким чином, навіть затяті мандрівники зможуть без обмежень використовувати тример Braun BT 7240 в будь-якій точці світу.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 4
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: є
Підставка: є
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Станок Gilette Fusion 5 ProGlіde з дод. лезом.

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.