Тример Braun BT 3041

Тример Braun BT 3041
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1204
Тример Braun BT 3041 призначений для стрижки бороди і підрівнювання волосся на голові. У комплект входить бритва Gilette Fusion 5 Proglide і два регульованих гребінця. Гребінь з регулюванням довжини від 1 до 10 мм призначений для стрижки бороди, а гребінь з діапазоном від 11 до 20 мм використовується для стрижки довгого волосся. Тример Braun BT 3041 оснащений 39 настройками довжини з кроком 0,5 мм. Живлення: від акумулятора та від мережі. Час безперервної роботи від акумулятора 60 хв. На тримері є LED індикатор зарядки. Зарядний пристрій автоматично адаптується під напругу мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BT 3041
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Ергономічний дизайн
    Ергономічний дизайн
    Тример Braun BT 3041 в чорно-жовтому дизайні зручно лягає в руку. Ергономічна форма пластикового корпусу не дозволяє йому вислизати під час роботи. Подовжена ручка доповнена прогумованою вставкою з запатентованим точковим візерунком. Продуманий дизайн підвищує точність роботи та дозволяє проводити стрижки без втоми в кисті. Тример Braun BT 3041, ціна якого цілком доступна кожному, створює ідеально рівні лінії, вигини і зиґзаґи. Прилад підходить як для повноцінної корекції бороди, так і для опрацювання складних візерунків в важкодоступних зонах.
  • Точний стайлінг з кроком 0,5 мм
    Точний стайлінг з кроком 0,5 мм
    Тример BT 3041 від німецького бренду організовано з метою створення власного, унікального стилю. На передній панелі встановлено колесо для регулювання висоти лез. Його доповнюють дві насадки. Перший гребінь розрахований на діапазон стрижки бороди в межах 1-10 мм. Придавайте форму бороді одним дотиком без зайвих зусиль. Другий гребінь з діапазоном 11-20 мм призначений для стрижки довгого волосся. Всього у даній моделі тримера 39 налаштувань для фантастичного стайлінгу. Головка приладу оснащена гострими лезами з функцією самозагострення. Інноваційна конструкція ножів робить їх термін служби практично необмеженим.
  • Візьміть з собою у подорож!
    Візьміть з собою у подорож!
    Зберігайте доглянутий зовнішній вигляд в будь-якій ситуації. Тример Braun BT 3041 можна брати у подорож. Компактна модель не займе багато місця в дорожній сумці. Вбудована батарея відповідає за бездротову роботу протягом 60 хвилин. Елемент живлення заряджається на 100% за 8 годин. Зарядний пристрій з удосконаленою конструкцією адаптується до мережі в будь-якій точці світу. Про початок зарядки вас сповістить індикатор на передній стороні корпусу. Тример здатний працювати як від акумулятора, так і від мережі.
  • Комплектація
    Комплектація
    Купити тример Braun BT 3041 можна у нас на сайті з безкоштовною доставкою. У комплект входить зарядний пристрій, бритва Gillette Fusion 5 ProGlide і 2 регульовані насадки: для бороди та для довгого волосся. Використовуйте бритву, щоб створювати стильні і неповторні образи. З базовим набором ви зможете легко експериментувати і міняти зовнішність так часто, як забажаєте самі.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 480
Час роботи від акумулятора (хв): 60
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 2 (1-10мм; 11-20мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: станок Gilette Fusion ProGlide

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.