Тример Braun BG 5010

Тример Braun BG 5010
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 5
Код товару: 0879
Тип гоління: сухе / вологе. 3 гребені для підстригання волосся: 0,6 мм, 3 мм, 8 мм. Час роботи від акумулятора 50 хв. Час перезарядки батареї: 14 ч. Живлення: акумулятор.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Огляд Читайте огляд про Braun BG 5010
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BG 5010
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (5)

Опис і характеристики

  • Гребені
    Гребені
    Тример Braun BG 5010 – техніка, яка дозволить обережно видаляти волосся на тілі. У його арсеналі 3 гребеня – один для довгого волосся, другий для волосся середнього розміру, третій, який дозволяє зрізати маленькі волоски. З їх допомогою ви зможете коригувати волоски до довжини 3,6 і 8 мм – продуктивний тримінг забезпечений. Гострі зубці м'яко зрізають волоски, тример Braun BG 5010 відмінно впорається зі своїм завданням. Його можна використовувати під душем, завдяки чому процедура стане комфортною, адже тепла вода робить волоски більш м'якими, тому ви зможете насолоджуватися доглядом за собою без порізів і подразнень.
  • Технології
    Технології
    Купити тример BG5010 – зробити правильний вибір. Він оснащений картриджем Gilette з п'ятьма гострими лезами. Завдяки цій особливості ви можете бути певнені у тому, що отримаєте по-справжньому хороший тримінг і будете виглядати бездоганно. Тример призначений для видалення волосся на будь-яких ділянках тіла, він ефективний і простий у використанні. Разом з ним ви отримаєте спеціальний дорожній чохол – не забудьте взяти тример з собою на відпочинок. Ергономічний, зручний, надійний – тример Braun BG5010 не розчарує вас.
  • Зарядка
    Зарядка
    Ціна Braun BG 5010 вас приємно здивує. Він оснащений потужною подвійною батареєю, яка забезпечує продуктивність і відмінний результат процедури. Заряджати машинку потрібно 14 годин. Результат – 50 хвилин ретельного триммінга, який зробить ваше тіло бездоганним. Щоб очистити прилад від волосків, просто промийте його під струменем води.
Характеристики товару
Тип: для тіла
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 840
Час роботи від акумулятора (хв): 50
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 3 (для довгого волосся, для короткого волосся, для інтимних зон)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: є
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: чохол для підвішування, водонепроникний корпус

Відгуки

  • Vova
    19.10.2019
    Данный триммер подходит для стрижки паховой зоны и области гениталий?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun BG 5010 подходит для стрижки чувствительных зон (в том числе паховой зоны). Для этого необходимо использовать насадку для чувствительных зон, и проводить тримминг чувствительных участков против роста волос при этом следить чтобы кожа была натянутой, для того, чтобы избежать повреждения. Спасибо за обращение.
  • Артем
    18.04.2018
    А волосы на голове ей так же удобно стричь ? И можно ли вообще?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun BG 5010 предназначен для стрижки волос на теле. Никто не запрещает использовать его для стрижки волос на голове. По поводу на сколько это будет удобно, мы затрудняемся ответить, поскольку все люди разные, одним удобно, а другим нет. Как минимум это может быть не привычно, ведь лезвия расположены таким образом, что сам триммер необходимо держать перпендикулярно обрабатываемому участку. Также обратите внимание на насадки. Максимальная насадка для стрижки волос составляет 8 мм. Если Вы ищете мультифункциональное устройство для стрижки волос на теле и на голове, обратите внимание на триммер Braun MGK 3080, в его комплектацию входят насадки для стрижки волос на голове и на теле, и он также, как и BG 5010 водонепроницаем. Спасибо за обращение.
  • Юлия
    19.08.2017
    Покупала у вас в прошлом году, в подарок мужу на нг, он счастлив)) прекрасно справляется с любой растительностью на теле и экономит время и удобно под душем. Для работающих в тропиках это спасение! Браун как всегда на высоте!
    Адміністратор Braun
    Благодарим за отзыв. Приятно, что вы довольны покупкой.
  • sergey
    16.06.2017
    затупились ножи. есть в прдаже сменные?
    Адміністратор Braun
    Добрый день! У нас в продаже нет сменных ножей к триммерам. Необходимо обратиться в сервисный центр. Адреса и телефоны сервисных центров в Вашем городе уточняйте по телефону горячей линии: 0-800-505-000. Спасибо за обращение.
  • Иванна
    08.11.2016
    Здравствуйте. Скажите этот триммер подходит для ухода за бородой?
    Адміністратор Braun
    "Добрый день! Триммер Braun BG 5010 предназначен для ухода за телом. Однако, можно корректировать длину волос абсолютно на всем теле. Обратите внимание, что насадки, идущие в комплекте, не регулируемые и имеют диапазон стрижки 0,05 мм, 1 мм, 3мм и 8 мм. Если Вас работа в таких диапазонах удовлетворяет то, в принципе, для Вас данная модель подойдет в качестве триммера для бороды. В ином случае, попробуйте подобрать для себя подходящий триммер для бороды (в разделе ""Триммеры Braun для бороды""). Спасибо за обращение."
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.