Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry

Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 5
Код товару: 1159
Спосіб гоління: сухе/вологе. Система гоління: сіткова. Тример для довгого волосся. 10D плаваюча голівка. Чотири елемента гоління. Сіточка для гоління: Opti Foil. Інноваційна технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину). Тример HyperLift & Cut з титановим покриттям. Тример Direct & Cut. Світлодіодний дисплей. Час зарядки акумулятора: 60 хв. Живлення: від акумулятора.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (0)
  • Відгуки (5)

Опис і характеристики

  • Переваги технології SyncroSonic
    Переваги технології SyncroSonic
    Завдяки застосуванню унікальної запатентованої технології SyncroSonic, бритву Braun Series 9 9242 вдалося максимально наблизити до ідеальних параметрів. Ріжучі елементи станка під час роботи роблять близько 40000 рухів за хвилину, постійно підлаштовуючись під особливості щетини на кожній ділянці обличчя. Бритва автоматично підвищує потужність, коли це потрібно.
  • Титанове покриття
    Титанове покриття
    Якість і термін служби бритви відповідають стандартам, прийнятим для техніки даного бренду. Це означає, що даний пристрій взмозі прослужити вам довго і без проблем. Зокрема, тример бритви покритий титаном, який є стійким до окислення. Купуючи Braun Series 9 9242 в нашому фірмовому магазині, ви також отримуєте гарантію якості від виробника.
  • Плаваюча бритвена головка 10-D
    Плаваюча бритвена головка 10-D
    Виключно ефективна плаваюча бритвена головка дозволяє досягати бездоганного гоління. Вона точно слідує усім вигинам обличчя, не оминаючи жодної волосинки. Всі 4 ріжучих елемента станка незалежно рухаються в різних напрямках. Поєднання особливостей технологій Skin Guard, Micro Motion і Macro Motion значно підвищило загальну якість гоління незалежно від довжини щетини на різних ділянках.
  • Інформаційний дисплей
    Інформаційний дисплей
    Використовуючи електробритву, завжди корисно знати в будь-який момент часу її поточний залишок заряду. У бритві Braun Series 9 9242 інформація про заряд і не тільки вона, виводиться на зручний діодний дисплей, вбудований в корпус. Ви також дізнаєтеся статус бритвеною касети (коли настав час її змінити) і будете попереджені про блокування голівки для гоління, якщо це станеться.
Характеристики товару
Тип гоління: сухе / вологе
Кількість бриючих елементів: 4
Плаваюча головка: є
Плаваючі елементи бритви: є
Висувний тример: є
Легка чистка під струменем води: є
Система очищення і підзарядки Clean&Renew: немає
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи акумулятора (хв): 50
Швидка зарядка 5 хвилин (один сеанс гоління): є
Колір: чорний
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину), підставка-зарядка, дорожній чохол, мішечок для аксесуарів

Аксесуари

Відгуки

  • Максим
    01.04.2020
    Подходит ли braun 9242s Series 9 для бороды?
    Адміністратор Braun
    Добрый день.Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry максимально эффективно справляется даже с трехдневной щетиной. Если Вы хотите корректировать форму бороды или полностью срезать бороде, рекомендуем обратить внимание на триммеры для бороды."Триммеры Braun для бороды". Спасибо за Ваше обращение.
  • Юрій
    27.09.2019
    В чому різниця між цією моделлю 9242 та Series 9 9290cc Wet&Dry ?
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry на відміну від бритви Braun Series 9 9290cc Wet&Dry чорного кольору, не комплектується очисною станцією та має світлодіодний дисплей із спрощеною системою індикації. Дякуємо за звернення.
  • Наталья
    15.09.2019
    Бритва супер
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за отзыв.
  • Александр
    16.08.2019
    Как так Получается разница в 9242 и 9240 только мешочком для хранения, а разница цены 8999-6599=2400, это получается что мешочек стоит 2400???
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry это рестайлинговая версия бритвы Braun Series 9 9240 Wet&Dry в комплектацию которой добавили мешочек для хранения. Цена бритвы Braun Series 9 9240 Wet&Dry сейчас снижена, так как это предыдущая версия, и ее сейчас распродают. Спасибо за обращение.
  • Александр
    04.08.2019
    Чем отличается 9242 от 9240?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Бритва Braun Series 9 9242 Wet&Dry комплектуется, дополнительно, мешочком для хранения. Спасибо за обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.