Бритва Braun Series 3 3080 Wet&Dry

Бритва Braun Series 3 3080 Wet&Dry
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 11
Код товару: 0785
Спосіб гоління: сухе / вологе. Система гоління: сіткова. Потрійна система гоління. Сітка для гоління Senso Foil з технологією MicroComb. Тример. Індикатор заряду акумулятора: 3 рівня. Повна зарядка: 60 хвилин. Живлення: від акумулятора.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun Series 3 3080 Wet&Dry
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (2)
  • Відгуки (11)

Опис і характеристики

  • Технологія MicroComb
    Технологія MicroComb
    Якщо ви звикли до ідеально поголеної, гладкої шкіри, цінуєте комфортне та зручне гоління, вам точно варто звернути увагу на дану модель, та купити Braun Series 3 3080 Wet & Dry. Вона відмінно справляється зі щетиною будь-якої складності, гарантує прекрасний результат кожного разу, коли ви вирішите нею скористатися. Спеціальна технологія MicroComb, втілена в цій бритві, дозволяє точно направляти волоски до ріжучих елементів, які миттєво зрізають їх. Створити елегантний образ разом з цією бритвою так просто!
  • Рухливі бриючі елементи
    Рухливі бриючі елементи
    Фахівці німецького бренду вклали чимало праці і створили бритву, яка підійде до будь-якого типу обличчя. Електробритва Braun 3080 Wet & Dry здатна адаптуватися до всіх вигинів, контурах вашого обличчя, не пропустивши жодного волоска. Бриючі сітки та вбудований тример, який знаходиться між ними, рухаються незалежно один від одного, дозволяючи за один рух збрити все зайве. Завдяки ним ви можете без проблем обробляти складні зони: ділянку шкіри над верхньою губою, підборіддя, шию. Передбачено також висувний тример для довгого волосся.
  • Способи гоління
    Способи гоління
    Виробник подбав про те, щоб цей прилад могли використовувати всі чоловіки: та ті, хто вважає за краще сухий спосіб гоління, та ті, хто любить голитися з використанням піни, гелю, під час прийняття душу. Корпус бритви має ергономічну форму та герметичну конструкцію, зручно лежить в руці, не ковзає. Який би спосіб ви не обрали, максимальний комфорт вам гарантовано!
  • Легкий догляд
    Легкий догляд
    Бритва не потребує якихось особливих зусиль від вас – щоб її почистити, досить промити прилад під проточною водою. Корпус 100% герметичний, тому волога йому не страшна. Про те, що її потрібно зарядити, ви дізнаєтеся завдяки світловому індикатору на корпусі. Для повної зарядки знадобиться одна година, після цього бритва зможе працювати протягом 45 хвилин. А якщо необхідно терміново поголитися, можете зарядити її протягом 5 хвилин, цього цілком вистачить для одного сеансу. Ціна Braun Series 3 3080 Wet & Dry вас приємно здивує.
Характеристики товару
Тип гоління: сухе / вологе
Кількість бриючих елементів: 3
Плаваюча головка: немає
Плаваючі елементи бритви: є
Висувний тример: є
Легка чистка під струменем води: є
Система очищення і підзарядки Clean&Renew: немає
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи акумулятора (хв): 45
Швидка зарядка 5 хвилин (один сеанс гоління): є
Колір: чорний / синій
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: технологія MicroComb

Аксесуари

Відгуки

  • Дмитрий
    29.01.2020
    Очень быстро отправили и пришло на следующий день. Качество бритья удивило, очень хорошо бреет. Не как в рекламе, конечно, но выбрить все можно. Бреет не хуже бритвенного станка. После первого раза ощущения необычные, наверное сильно давил и натер кожу, но раздражения все равно нет. Думаю, покупкой останусь доволен. Единственное, что смутило - коробка приехала распакованной, скотч с 2 из 3 стороны был надрезан, в коробку легко можно было залезть и вытащить бритву. Непонятно, кто это сделал и зачем. Комплектация вся на месте была.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Нам очень приятно, что Вы остались довольны покупкой. Относительно вскрытой упаковки, это стандартная процедура с техникой Braun Beauty. Гарантийный талон находится внутри коробки (последние странички инструкции), и чтобы проставить печати, наш сотрудник, непосредственно перед отправкой, вскрывает коробку и проставляет штампы. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Оксана
    28.12.2018
    бритва прийшла швидко, все працює... Але в комплекті не було гарантійного талону.
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Зверніть будь-ласка увагу, на останню сторінку інструкції, там повинен стояти наш штамп. Інструкція і є гарантійним талоном. Дякуємо за відгук та звернення.
  • Ігор
    09.12.2018
    Два тижні користування показали що бритва просто чудова. Я забув що таке подразнення, гоління нарешті перетворилося на ПРИЄМНЕ заняття. Акумулятора вистачає на довго, не гучна, в руках зручна. Дуже добре що вона вологостійка, можна запросто занурити у мильний розчин для чистки що особливо важливо людям із чутливою шкірою ( щоб ретельно помити сітку ), головне потім не забути змазати. Єдиним мінусом я би назвав відсутність ковпачка на сітку, хотілося б купити його якщо це можливо.
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Захисну кришку можна спробувати придбати в авторизованому сервісному центрі. Також Ви можете купити чохол для бритви 3 та 7 серії Braun 81261898 (Код товару у нас на сайті: 1128). Дякуємо за звернення та Ваш докладний відгук.
  • Ігор
    26.11.2018
    Чи існують захисні ковпачки для сіточки, і чи можна їх придбати окремо ?
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Захисний ковпачок для сіточки передбачен виробником. Уточнити його наявність для покупки можна в одному з авторизованих сервісних центрів. Дізнатися номер телефону сервісного центру у Вашому місті можна за телефоном гарячої лінії: 0-800-505-000. Дякуємо за звернення.
  • Ігор
    26.11.2018
    ВІДМІННО, саме те що і очікував. Щойно отримав - одразу спробував поголитися. Як на мою шкіру - майже так само ( по часу і якості ) як і станком мак 3. Єдине - нема подразнення, АБСОЛЮТНО нема, пика навіть не почервоніла ( після мак 3 часто було досить сильне почервоніння ) Сподіваюся що вона прослужить мені довго, щойно посадив акумулятор " в нуль ", і поставив на першу 4-годинну зарядку. Щодо роботи магазину - теж відмінно, передзвонили на протязі години, відправили наступного дня.
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим сервісом. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.