Оригінальне мастило Braun 81611628

Оригінальне мастило Braun 81611628
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1309
Очищене оригінальне мастило Braun 81611628 призначене для змащування ріжучих і рухомих елементів бритв, тримерів, машинок для стрижки та епіляторів. Об'єм: 2 мл.
  • Доставка Адресна доставка по Києву!
    Доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

Оригінальне масло Braun 81611628

Легко звикнути до того відчуття чистоти та гладкості шкіри, яке виникає після кожного сеансу гоління за допомогою електробритви Braun. Знову і знову цей технічно досконалий інструмент готовий тішити свого власника унікальними можливостями, позбавляючи від щетини, якою б щільною вона не була або вирівнюючи її, щоб створити особливий, «брутальний» стиль. Кожен голиться так, як йому подобається. Але лише до тих пір, поки леза бритви зберігають свою ідеальну гостроту. Проте, їх не потрібно постійно заточувати або піддавати складному технічному обслуговуванню. Треба просто купити оригінальне масло Braun 81611628, спеціальний склад, розроблений компанією-виробником для всієї лінійки власних бритв і тримерів.

Рухливі елементи верстатів і самі леза змазуються найтоншим шаром плівки, яка надає ефект ковзання. Це дозволяє лезам з легкістю ковзати вздовж лінії підборіддя, збриваючи волоски, але не завдаючи ані найменшої шкоди кожному покрову. Ваша бритва або тример зможуть працювати так, щоб справлятися з поставленим завданням всього за один прохід, не вимагаючи додаткових заходів безпеки. Всього один флакон, ємністю 2 мл. забезпечує повне змазування ріжучих елементів. Процес догляду за обличчям стає справжнім задоволенням, коли всі аксесуари отримують своєчасне якісне обслуговування на належному рівні.

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.