Завершився черговий конкурс від офіційного магазину Braun в Україні

Завершився черговий конкурс від офіційного магазину Braun в Україні

В ході конкурсу проводився розіграш епілятора BRAUN SES7700 SensoSmart. Переможець був визначений за допомогою сервісу random.org і сьогодні ми раді повідомити його ім'я. Володарем прекрасного подарунка стає «Nataliya Turovtsi». Ми вітаємо учасницю з виграшем. Сподіваємося, що Ви і надалі залишитеся прихильницею приладів по догляду за тілом від відомого німецького бренду. А тих, кому трохи не пощастило цього разу, просимо не засмучуватися, адже конкурси та акції від офіційного магазину техніки Braun проводяться постійно і регулярно. Шанс стати володарем відмінних подарунків є завжди!

Нагадуємо умови проведення конкурсу від офіційного магазину «Braun» в Україні (braun-market.com.ua) та правила участі в ньому. Конкурс проходив з 26.04.2018 по 21.05.2018 року. Щоб взяти участь у розіграші, потрібно:

  • Додати сторінку «Braun Ukraine» на сторінці соцмережі «Facebook» до вподобаних.
  • Поставити «Лайк» (like) під записом з інформацією про розіграш призу.
  • Додати в коментарях до цього запису відповідь на питання про те, чому Ви хочете отримати зазначений приз від офіційного магазину «Braun Ukraine».
  • Поділитися записом на своїй сторінці в «Facebook».

Як визначається переможець акції

З числа учасників, які виконали вищеназвані умови, протягом трьох робочих днів з моменту закінчення акції, відбирається один переможець. Для проведення відбору використовується сервіс random.org. Результати з підсумками акції оголошуються на нашому сайті у розділі статті. Переможця проінформують повідомленням в соціальній мережі. Результат розіграшу вважається остаточним і перегляду не підлягає!

Відео розіграшу 21.05.2018 –  посилання на відео.