Огляд стайлера Braun ES3

Огляд стайлера Braun ES3

Волосся – це предмет гордості кожної дівчини. Вони надають жіночності і привабливості. Завжди жінки прагнуть досягти ідеалу свого волосся. Хочуть надати їм здоров'я та блиску, то завивають, то випрямляють. Тут уже як настрій ляже. Для догляду за волоссям винайдено безліч, як косметичних засобів, так і справжніх помічників – засобів для укладання у вигляді бігуді, плойки, фену, а ще випрямляча. Останнім користуються дівчата і ті, у яких волосся в'ється, і ті, у яких волосся пряме, але необхідно їх зробити більш гладкими та блискучими. Хочеться розповісти про стaйлер для випрямлeння волосся від фірми Braun, модель ЕS3, використання якого приносить велике задоволення. Крім того, придбавши даний прилад, ви отримуєте багатофункціональне диво техніки. Розглянемо його докладніше з усіх боків.

Зовнішні характеристики

Яскравий та красивий стайлер не залишить без уваги навіть саму завзяту модницю. Адже завжди приємно користуватися гарною річчю, яка до того ж і допомагає створювати красиву зачіску. Кольорова гамма стайлера класична: чорно-червона. Є рідко-кристалічний дисплей, на якому відображаються обрані температурні режими. Керується праску кнопками. Термостійкий накінечник передбачений для запобігання опіку. До того ж, в процесі користування стайлером зручно триматися за нього руками для ретельного контролю при ковзанні по пасму, і не боятися обпектися. Стайлер для випрямлення волосся Braun ES3 оснащений керамічними пластинами «Nanoglide». Такі пластини вважаються більш щадними для волосся, ніж металеві. А також забезпечують більш гладке ковзання в три рази, ніж звичайні пластини. Крім того, запатентовані плаваючі пластини створені для рівномірного розподілу тиску, щоб уникнути ушкодження волосся. Стайлер має в своїй будові тонкі пластини 24 мм, що забезпечує як ефективне розгладження волосся, так і ефективне їх закручування.

Багатофункціональність стaйлера для випрямлення

Практично кожна дівчина хоч раз в житті фарбувала волосся, а більшість фарбує їх постійно. Такі дівчата знають, що колір поступово змивається і стає бляклим. Фірма Braun і тут досягла успіху. З технологією збереження кольору «Colour Saver» ваш колір волосся буде довше залишатися яскравим та свіжим.

В даному випрямлячі є ще фантастична функція іонізації «Iоntec». Її дія в тому, що, нагріваючись, пластини вивільняють потік іонів «sаtin iоns», які обгортають волосся, не дозволяють пересушувати їх, пом'якшують неслухняне волосся та позбавляють від електризації. Роблять волосся більш блискучим, гладким, слухняним, а головне здоровими.

Функція іонізації спільно з функцією збереження кольору дозволяють підтримувати здоров'я пофарбованого волосся, запобігають їх пересушування за рахунок збереження природної вологи в процесі укладання до 50%.

Наступна функція – це «функція теплoрегуляціі». Розроблена при науковому супроводі DWI, незалежного Німецького Інституту Дослідження Волокон, для активного захисту здоров'я вашого волосся.

Стайлер Brаun ЕS3 має широкий діапазон температур від 130° C до 200° C. Тут вже точно є, де розгулятися. Підійде до будь-якого типу волосся.

Точне регулювання температури, відображається на рідко-кристалічному дисплеї, відбувається в дев'ять точних кроків, які виставляються відповідно до типу волосся. Процес нагрівання відбувається за сорок секунд. При бажанні можна швидко змінити температуру, ви можете скористатися функцією прискореного збільшення нагріву. Щоб випрямити дуже неслухняні пасма, скористайтеся кнопкою швидкого переходу на високу температуру. Протягом 20 секунд збільшується температура на 20° С, після чого повертається до попередньої.

Оскільки даний стайлер має великий температурний діапазон. І ви для себе налаштували потрібний режим. Щоб в подальшому не згадувати і знову не налаштовувати параметри, скористайтеся функцією пам'яті, якою оснащений Braun ES3. Після того, як прилад запам'ятає ваші параметри, в подальшому, при включенні, стайлер буде автоматично нагріватися до необхідної температури. Варто натиснути лише одну кнопочку. Все просто.

У даному приладі вбудована «функція автовідключення». Це означає, що прилад автоматично вимикається після 30 хвилин використання, сповіщаючи про це за п'ять хвилин до завершення. Передбачено це в цілях безпеки, якщо ви раптом забули його вимкнути.

Довжина шнура живлення становить 2 метри. Як бачимо, цього цілком достатньо, для того, щоб комфортно користуватися стайлером, навіть, якщо розетка і дзеркало знаходяться не поряд один з одним.

Якщо ви по достоїнству оцінили всі перераховані вище переваги, то стайлер для випрямлення волосся Braun ES3 – ваш вибір!