Сокотерапія з Braun

Сокотерапія з Braun

Любите пити свіжовижаті соки? А ви коли-небудь чули про сокотерапію? Це методика, в основі якої використовують напою як засіб від недуг? Ми розповімо про основні принципи смачного лікування і про те, як приготувати корисний фреш.

Для того, щоб пити щодня свіжий сік, вам, перш за все, знадобиться пристрій, який вміє відмінно готувати цей напій. Соковижималки Braun – вибір, про який ви не пошкодуєте. Сама функціональна модель J700 яка має резервуар на 1,25 літра, дві швидкості, широкий жолоб, що дозволяє завантажувати цілі овочі та фрукти, а також систему прямої подачі соку.

Ні для кого не секрет, що свіжовижаті соки багаті вітамінами, мікроелементами, корисними ферментами і антиоксидантами. Вчені стверджують: якщо регулярно пити їх, шкіра надовго залишиться молодою і пружною, волосся – густим і пухнастим, нігті і зуби – міцними. Так чи інакше, відомо, що Норман Уокер, піонер застосування сокотерапії, прожив 100 років. Багато тез пропагандиста здорового харчування сумнівні, проте познайомитися з його теорією цікаво. Чому в якості профілактики або лікування він пропонував соки? Уокер запевняв, що всі нітрати, що потрапляють під фрукти і овочі разом з добривом, залишаються в макусі, коли ми робимо сік. Вчений вважав: в день потрібно випивати від півтора до трьох літрів саме свіжовижатого соку. Сучасна медицина спростовує його точку зору. Від надмірного вживання соків може розвинутися безліч хвороб, найбільш поширена з яких, алергія. Ми не пропонуємо вам зайнятися самолікуванням за допомогою цього напою, а всього лише даємо кілька цінних порад.

Правила сокотерапії

  • Застосовувати принципи сокотерапії забороняється тим, хто хворіє на гастрит, виразку, панкреатит, або має інші хвороби шлунково-кишкового тракту. Діабетикам не можна пити соки, що підвищують рівень цукру в крові.
  • Щоб організм звик до сокотерапії, фахівці рекомендують спочатку розбавляти соки водою, так ви зможете знизити навантаження. Неодмінно потрібно розбавляти солодкі фреші. Підвищувати рівень цукру в крові шкідливо навіть для здорової людини.
  • Пити свіжовижаті соки радять на голодний шлунок, за 30 хвилин до вживання їжі.

Вибирайте тільки якісну сировину для «ліків». Із пошкоджених, роздавлених, неякісних, гнилих фруктів і овочів, еліксир молодості не вийде.

Соковижималка Braun – те, що потрібно людям, які піклуються про здоров'я. Вже згадана нами J700 здатна за 1 хвилину приготувати цілий літр соку. Всі деталі можна мити в посудомийній машині. Компактні розміри і функціональність роблять цей пристрій для приготування соку одним з кращих.

Нехай фреші, приготовані за допомогою соковижималки Braun, стануть вірним шляхом до здоров'я!