Правда про кухонні комбайни

Правда про кухонні комбайни

Кухонний комбайн – один з найкорисніших побутових приладів на кухні, проте далеко не найпопулярніший. «Хіба таке можливо?», – Запитаєте ви. Виявляється, можливо. Наша стаття про помилки, які заважають незамінному приладу стати більш популярним.

Помилка перша: кухонний комбайн займає надто багато місця

Ви теж так думаєте і тому краще не використовувати прилад? Кухонний комбайн Braun здатний замінити соковижималку, блендер, овочерізку, міксер, цитрус-прес. Перед вами універсальний пристрій. Тільки уявіть, скільки місця на кухні займали б всі ці предмети окремо. C допомогою кухонного комбайна Braun ви можете швидко приготувати коктейлі, крем-суп, салати, соуси, шоколад, креми та багато іншого. Приготування всього цього потребують набагато більше предметів, ніж названі нами вище. На цій підставі можна зробити висновок, що кухонний комбайн займає зовсім небагато місця, в порівнянні з усією тією технікою, яка необхідна для створення кулінарних шедеврів.

Помилка друга: комбайни важко мити

Ви вважаєте, що мити кухонний комбайн – важка і клопітка справа? А скільки часу ви витратили б на те, щоб почистити соковижималку чи блендер? Чи не менше, це вже точно. До того ж, всі деталі кухонних комбайнів можна мити в посудомийній машині. А якщо ви підрахуєте час, який витрачаєте на подрібнення овочів, приготування майонезу або коктейлів вручну, плюс миття посуду, зрозумієте, що використання кухонного комбайна дійсно економить час.

Помилка третя: комбайни працюють гірше, ніж окремі прилади

Існує хибна думка, що, наприклад, окрема соковижималка працює краще, ніж та, яку ви купуєте в комплекті з кухонним комбайном. Однак якщо придбати якісний кухонний комбайн, а саме таку техніку пропонує німецький бренд Braun, ви залишитеся задоволені його роботою. До того ж, покупка такого приладу – очевидна економія. Підрахуйте, скільки б ви витратили на покупку блендера, соковижималки, міксера. Краще купити кухонний комбайн, який включає в себе всі ці предмети.

Виберіть кухонний комбайн Braun і насолоджуйтеся легкістю приготування будь-яких страв!