Парові праски Braun

Парові праски Braun

Кожна господиня знає наскільки важливо мати в будинку хорошу праску для повсякденної роботи. Проста, зручна і надійна, вона повинна бути завжди під рукою і готова до негайного використання. Хоча сам цей побутовий прилад вже дуже давно почали вживати, зробивши просто обов'язковим до наявності в кожній сім’ї, процес його вдосконалення ніколи не припинявся. На сьогоднішній день сучасні моделі від Braun є справжнім еталоном якості та технічної досконалості серед величезної кількості доступних варіантів. Нове покоління вражає винятковою ефективністю прасування будь-яких тканин, незалежно від типу і щільності.

Ідеальне ковзання

Економічність, ергономіка і краса дизайну парових прасок Braun є само собою зрозумілими характеристиками. У нових моделях бренду застосований і ряд унікальних технічних новинок. Наприклад, надслизьска 3D-підошва, яка забезпечує недосяжну раніше легкість і точність руху пристрою. Форма прасувальної поверхні візуально нагадує сноуборд. Плавно округлені краї пластини виглядають стильно, динамічно, елегантно. Однак така форма вибрана не заради естетики – вона дозволяє прасці без найменших запинок долати перешкоди у вигляді ґудзиків, застібок-блискавок або великих, жорстких складок біля швів. Крім того, 3D-підошва відрізняється високою стійкістю до різного роду зовнішніх впливів. Тобто, на її поверхні не з'являться дрібні подряпини після контакту з металевими деталями одягу. Відповідно, навіть після тривалого терміну служби ваш праска не втратить здатності до бездоганного розгладження найбільш «ніжних» тканин. Можливо, саме тому парові праски так багатьом полюбилися.

Питання вартості

Воно завжди актуальне для будь-якої техніки, особливо для такої популярної. На щастя для споживачів, тут ситуація досить однозначна на їхню користь. Виробники просто не можуть собі дозволити створювати занадто дорогі праски з міркувань конкуренції, тому що дешевша альтернатива з'явиться миттєво. А навіщо платити більше, коли в цілому можливості «нормальної» та «найліпшої» праски практично рівні? З іншого боку, існує альтернатива паровим праскам – прасувальні системи. Ці пристрої з серйозно підвищеною продуктивністю спеціально «заточені» під значний обсяг робіт і відрізняються куди більшою універсальністю. До того ж, хоча зовні прасувальні системи досить схожі на звичайні праски, продуктивність і унікальні технічні можливості роблять їх однозначно краще в тих випадках, коли доводиться прасувати багато, часто, а речі потребують делікатного поводження.