Огляд зубної щітки Braun Oral-B TriZone 500 D 16.513

Огляд зубної щітки Braun Oral-B TriZone 500 D 16.513

Багато в чому, саме від нас залежить краса і здоров'я наших зубів. Та увага і ті кошти, які ми використовуємо для догляду за ротовою порожниною, можуть гарантувати нашим зубам красу і здоров'я не менше, ніж це робить стоматолог. З появою на ринку високотехнологічних, ефективних та багатофункціональних електричних щіток Oral-B від компанії Braun, абсолютно у кожного з'явилася можливість забезпечити собі комплексний, дбайливий і якісний догляд за всієї ротовою порожниною. Володіючи новітніми функціональними здібностями, і інноваційними технологіями, велика частина яких є власним патентом компанії Braun, електричні щітки здатні забезпечити на більш ефективний догляд за зубами, видаляючи до двох разів більше зубного нальоту, ніж це роблять звичайні зубні щітки.

Спеціаліст з багаторічним досвідом

Не секрет, що саме компанія Braun в своїх щітках Oral-B вперше застосувала унікальну технологію чистки, яка ґрунтується на безперервному генеруванні зворотно-обертальних і пульсуючих рухів. Така комбінація сил впливає на поверхню зубів дозволяє отримати повноцінну очистку ротової порожнини з усіх боків, включаючи навіть важкодоступні місця, з якими дуже проблематично справляються звичайні зубні щітки.

Ми пропонуємо вашій увазі нову, електричну зубну щітку Braun Oral-B TriZone 500 D 16.513. Високотехнологічна і компактна, цю модель виділяє її особлива голівка, яка на відміну від інших електричних зубних щіток Oral-B від Braun, має не круглу форму, а традиційну форму звичайної мануальної щітки, при цьому зубна щітка має набагато більшу ефективністю, а також великою кількістю функцій і можливостей, які роблять процес чистки комфортнішим, швидшим, продуктивнішим.

Електрична щітка від компанії Braun працює на основі обертальної технології, успадкованої від звичайної мануальної щітки. Завдяки звичній формі голівки щітки, зі щетинками які рухаються в трьох різних напрямках, Braun Oral-B TriZone 500 D 16.513 створює так званий 3D «ефект чищення», повноцінно очищаючи зуб з усіх боків. Так само щітка має унікальну технологію трьохзонної чистки: спеціальні щетинки під назвою PowerTip легко справляються з очищенням важкодоступних місць, а спеціальна стаціонарна пульсуюча щетина, вбудована в конструкцію щітки, максимально ретельно очищає поверхню зубів. Крім того модель Braun Oral-B TriZone 500 D 16.513 обладнана спеціальною подовженою, пульсуючою щетиною, яка легко проникає в міжзубний простір, роблячи чистку більш ефективною і комфортною.

В ногу з часом

Використання такого численного спектра різноманітних технологій, дозволяє досягти чудових результатів, видаляючи при цьому до ста відсотків більше зубного нальоту, в порівнянні зі звичайною зубною щіткою, без зміни звичної для нас техніки чистки, що підтверджено різними дослідженнями і випробуваннями. Особливостями зубної щітки Braun Oral-B TriZone 500 D 16.51, як і інших моделей щіток Oral-B, є повна сумісність з усіма насадками, виробленими для щіток Oral-B. Представленими найрізноманітнішими моделями, вони дозволяють створити максимально комфортні умови, для чищення, враховуючи усі індивідуальні особливості для кожного типу зубів і ясен. Так, наприклад, насадки Sensitive відмінно підходять для дбайливого очищення чутливих зубів, володіючи дуже м'якими щетинками, які створюють мінімальний тиск на ясна. А насадки Oral-B Cross Action з ефектом застосування зубної нитки, розроблені для глибокого чищення міжзубних просторів, дозволяють досягти ще більш ефективного і якісного результату. Так само серед насадок для щіток Oral-B присутні унікальні насадки Precision Clean, які видаляють більше бактерій у порівнянні зі звичайною зубною щіткою. Насадки мають унікальну формою, яка подібна до професійних стоматологічних інструментів, сприяють чистоті порожнини рота і здоров'ю ясен, надаючи під час чищення ефект масажу на ясна. Таким чином, електрична зубна щітка Braun Oral – B TriZone 500 D 16.513 дозволяє знайти власний, індивідуальний підхід до кожного типу зубів і ясен, залишаючи високу якість чищення незмінним.

Кожна насадка обладнана спеціальними щетинками, які виступають в ролі унікального індикатора ступеня зношеності насадки. У міру того як насадка зношується, щетинки змінюють свій колір, таким чином сигналізуючи в разі необхідності заміни насадки, що гарантує завжди високу якість і ефективність роботи пристрою.