Огляд зубної щітки Braun Oral-B Vitality Cross Action

Огляд зубної щітки Braun Oral-B Vitality Cross Action

Представляємо зубну щітку з акумуляторним живленням Braun Oral-B Vitality Cross Action. Цей чудовий аксесуар спеціально розроблявся з урахуванням рекомендацій фахівців-стоматологів. В результаті вийшов прилад, який зможе подбати про ваші зуби з винятковою ефективністю. Звичайно ж, ніякої «звичайної» зубній щітці не під силу зрівнятися з цим пристроєм. Не упускайте шанс купити Braun Oral-B Vitality Cross Action , щоб чистити зуби краще і швидше вже відсьогодні!

Перевага Braun Oral-B Vitality Cross Action

За зовнішнім виглядом щітка майже ніяк не виділяється серед подібних пристроїв, але завдяки унікальній технології 2D гарантовано чистить зуби виключно ретельно. Вона здатна в лічені секунди дістатися до самих важкодоступних ділянок в порожнині рота і навести там порядок. Причому все це буде зроблено дуже акуратно, не доставляючи неприємних відчуттів. Навіть якщо ваші зуби і ясна відрізняються підвищеною чутливістю, Braun Oral-B Vitality Cross Action вичистить їх делікатно, не гірше, ніж під час сеансу в профільній клініці.

  • вбудований таймер. Зубна щітка Braun Oral-B Vitality CrossAction обладнана таймером, який надасть додаткові можливості для контролю за ходом чистки зубів. На думку стоматологів, оптимальним часом чистки є 2 хвилини. Тому рівно через 2 хвилини звуковий сигнал повідомить вас про необхідність завершити чистку. Зайва чистка теж шкідлива і може навіть пошкодити емаль.
  • автоматична чистка. Чому ж вона настільки ефективна? Як би ретельно і посилено ви не намагалися прибрати наліт з зубів ручної щіткою, абсолютно неможливо домогтися таких же результатів в найкоротший термін, яких досягне ваша нова зубна щітка Braun Oral-B Vitality Cross Action. Вона робить 7600 обертальних рухів, не пропускаючи ні міліметра поверхні зубів!
  • повне видалення нальоту. Закруглені м'які щетинки спеціально розміщені по собою технології під кутом, щоб проникати навіть між зубами. Оскільки процес очищення відбувається дуже швидко, неприємні, а тим більше, хворобливі відчуття просто не встигають виникнути!

Простота в обслуговуванні

Як відомо, будь-яку зубну щітку потрібно час від часу міняти. Це стосується і електричних моделей. Але, природно, кожен раз купувати нову щітку не потрібно, адже це обходилося б занадто дорого. Досить просто змінити насадку. Причому ви зможете візуально визначити, коли прийшов час заміни: щетинки поступово знебарвлюються. Ви завжди можете купити Braun Oral-B Vitality Cross Action , точніше, її основний блок (з мотором і акумулятором всередині), а також змінні насадки на сайті нашого інтернет-магазину.