Огляд зубної щітки Braun Oral-B D 12.513 Vitality Precision Clean

Огляд зубної щітки Braun Oral-B D 12.513 Vitality Precision Clean

Перша зубна щітка з'явилася задовго до того, як людина навчилася говорити. І нехай на той момент «щіткою» вважався пучок жорсткої трави, яким водили по зубах, це все ж була гігієна, хоч і примітивна. Перший прототип зубних щіток, якими ми їх знаємо, з'явився в Стародавньому Єгипті. Щітка єгиптян являла собою палицю з масломістких порід дерева з віялом на кінці, яке жували, щоб видалити залишки їжі. В Індії використовувалися розщеплені на кінцях палички, якими змахували наліт на зубах. А перша зубна щітка, що має схожий вигляд з сучасними, мала свинячу щетину на кінці бамбукової палиці і була винайдена в 15 столітті. Аж до 20-го століття щітки виготовлялися з натуральних щетинок, в яких дуже добре розвивалися бактерії, поки не був винайдений нейлон. З цього моменту почався стрімкий розвиток зубних щіток і на сьогоднішній день вибір їх настільки великий, що, часом, важко зорієнтуватися. Крім того, технології зробили крок далі, пристосувавши зубну щітку до електрики і тим самим значно поліпшивши її роботу.

Революційне очищення від нальоту

Електрощітки Braun Oral – B D 12.513 Vitality Precision Clean створені для бездоганного результату при витраті мінімум часу і зусиль. Спеціально для людей, які хочуть мати здорову усмішку, але не можуть виділити багато часу догляду за зубами, розроблена ця модель. Вона впорається з зубним нальотом швидко, а головне – ефективно (в два рази ефективніше, ніж звичайна зубна щітка).

Перш за все, вона зручно розміщується в долоні і керувати нею дуже легко та комфортно. Принцип роботи електрощітки в тому, що вона робить зворотно-обертальні рух зі швидкістю 7600 рухів / хв. Це забезпечує якісне очищення поверхні зубів від нальоту і плям, адже звичайною щіткою неможливо робити стільки дій за хвилину! Не варто хвилюватися, що щітка зашкодить емалі або яснам – не дивлячись на швидкість роботи, щітка діє м'яко, дбайливо. До того ж, форма щітки дозволяє їй захоплювати кожен зуб окремо для більш ретельної чистки. Просто натисніть кнопку і направляйте її – все інше щітка зробить за вас.

Щетинки виконані з урахуванням усіх особливостей зубів. Жорстка «серцевина» без зусиль допоможе позбутися від плям на емалі, а м'які і гнучкі щетини з боків видалять наліт і можуть навіть проникати в простір між зубами для кращого очищення.

Проста, зручна, економна

З щіткою Oral-B D 12.513 Vitality Precision Clean ви будете витрачати менше часу вранці, і в результаті вражати оточуючих білосніжною посмішкою. І ефект буде помітний вже після першого використання. Ви більше не захочете повертатися до звичних щіток, адже переваги електрощітки від Braun очевидні.

Насадка легко відділяється від робочої частини. Якщо ви хочете її почистити, то зробити це можна за допомогою звичних засобів, якими ви чистите свої щітки. А якщо закінчився термін експлуатації, то її так само легко замінити на нову. Просто придбайте змінну насадку і ефективно економте сімейний бюджет.

Працює електрощітки від акумулятора, який дуже легко підзарядити. Встановіть щітку на спеціальну підставку, яку необхідно підключити до мережі, і тільки. Ніяких батарейок, які можуть «сісти» в будь-яку хвилину – Oral-B D 12.513 Vitality Precision Clean ніколи не підведе вас, адже його зарядки вистачає на кілька використань, а після – вам не потрібно шукати батарейки для приладу.

Електрощітка має так само вбудований таймер, призначений економити заряд акумулятора. Якщо ви випадково забудете вимкнути щітку, вона автоматично відключиться, що не дозволить їй зламатися передчасно.

Ефективність і простота у використанні – Oral-B D 12.513 Vitality Precision Clean дозволить вам забути про проблеми карієсу та візити до стоматолога на довгий час.