Огляд випрямляча Braun ST 300

Огляд випрямляча Braun ST 300

Пряме волосся – класика, яка буде в моді завжди. Така зачіска прекрасно підійде для ділової зустрічі та чудово впишеться в атмосферу романтичної. Але як зробити кучеряве волосся прямими, без втручання перукаря і дорогих процедур в салонах краси? Все дуже просто! У цьому вам допоможе випрямляч для волосся ST 300 від німецького бренду Braun.

Його переваги

Braun ST 300 – практичний і функціональний пристрій, який дозволить вам стати власницею красивого прямого волосся тоді, коли ви цього побажаєте. У цьому огляді, ви можете дізнатися більше про переваги цієї моделі випрямлячів Braun.

  • Для подорожей і відряджень. Завдяки компактності випрямляча, ви без проблем зможете взяти його з собою в поїздку, адже він з легкістю поміститься у вашій сумці.
  • Пластини Eloxal. Керамічні пластини дозволяють пристрою плавно і швидко ковзати по волоссю, не пошкоджуючи їх структуру і не травмуючи їх.
  • Нагрівання за 30 секунд. Дозволить вам вже через півхвилини приступити до випрямлення.
  • Мультивольтаж. Пристрій автоматично адаптується під напругу від 100 до 240 В.
  • Блокування. Для більш зручного транспортування пристрою, можна скористатися функцією блокування.

Візьміть його з собою у подорож

Якщо ви – прихильниця частих поїздок та подорожей, то випрямляч Braun ST 300 буде для вас ідеальним варіантом! Він досить компактний, що дозволить взяти його з собою навіть у невеликій дорожній сумці. Куди б ви не поїхали, з таким стайлером ви зможете створити потрібний вам образ, і вражати усіх прекрасною укладакою. Braun ST 300 подбає про те, щоб ваша зачіска була на висоті!