Огляд праски Braun TS 545 SA

Огляд праски Braun TS 545 SA

Якщо ви хочете придбати якісну та надійну праску, кращий вибір – красивий Braun TS 545 SA.

Як правильно вибрати праску? Потрібно звернути увагу на її потужність і функціональність. Розглянемо цю модель докладніше.

Що потрібно знати

Праска Braun TS 545 SA ергономічна та продуктивна. Ви будете задоволені її роботою. Віна має потужність 2000 Вт, що дозволяє швидко справлятися з не найприємнішими обов'язками. Функція вертикального відпарювання сподобається тим, кому потрібно швидко випрасувати велику кількість одягу. Праска з функцією вертикального відпарювання неодмінно повинна бути в кожному будинку – вона дозволяє випрасувати одяг, не знімаючи його з вішалки. Знадобиться для догляду за килимами та оббивкою меблів. Ще один важливий момент – функція парового удару. Паровий удар 160 г / хв, як у цієї праски – відмінний показник. Ви зможете швидко випрасувати одяг навіть з дуже жорсткими складками. Саме для цього використовується така функція. Ще одна перевага – функція Auto off. Праска вимкнеться, якщо ви залишите її надовго без нагляду. Підошва Saphir забезпечує апарату гладке ковзання і стійкість до подряпин. Це, напевно, одна з найкращих підошов в світі. Подача пари 30 г / хв – гарантія продуктивної роботи «представника» Braun

Дизай

Праска має системи «Антинакип» та «Антикрапля», що дозволяє їй функціонувати без поломок і не розбризкувати воду на одяг. Ергономічна ручка – ще одна перевага приладу, вона дуже зручна, тому ви зможете з легкістю справлятися з нелюбимою справою і, повірте, навіть полюбите працювати з праскою. Хочете дізнатися що таке типовий дизайн Braun? Погляньте на цю модель. Лаконічні форми, строгі лінії, класичний чорний колір. Навіть, якщо ви збираєтеся ховати праску в шафці, естетику побутових приладів ще ніхто не відміняв. Праска належить до серії TexStyle 5, що говорить про її хороші робочі характеристики. Перед вами знову стопка одягу, якою потрібно зайнятися відклавши інші домашні справи? Використовуйте праску Braun TexStyle 5 – вона вирішить ваші проблеми.