Огляд праски Braun SI 7088 GY

Огляд праски Braun SI 7088 GY

Для багатьох з нас, прасування – процес виснажливий, який забирає багато часу та сил. А ці надокучливі складочки, які раз у раз весь час з'являються на одязі, не дивлячись на те, що ти старанно відпрасовуєш тканину праскою. Фахівці німецької компанії Braun, пропонують вам ідеальне рішення для, здавалося б, безвихідної проблеми. Вашій увазі, пропонуємо пристрій, здатний зробити процес прасування більш комфортним і простим – праска Braun SI 7088 GY.

Що особливого у Braun SI 7088?

Компанія Braun вже давно має мільйони шанувальників по всьому світі. Завдяки високій якості та відмінній функціональності своєї продукції, вона завоювала довіру своїх покупців, і, з упевненістю, продовжує це робити далі. Праска Braun SI 7088, безперечно, також порадує нас своїми прекрасними характеристиками, якими іі оснастили німецькі розробники.

  • Ковзання без перешкод. Back Glide – особливу будову підошви праски SI 7088, яке полягає в тому, що задній борт робочої поверхні пристрою трохи піднятий, чим нагадує дошку для сноуборду. Завдяки такій конструкції, праска може безперешкодно ковзати в усіх напрямках, навіть в зворотному, не залишаючи після себе жодної складки.
  • Оптимальна подача пари. Дану модель праски оснастили оптимальною кількістю отворів для пари, які забезпечують рівномірний розподіл іі подачі по всій підошві приладу. Ідеальні результати прасування? Легко, якщо у вас є Braun SI 7088!
  • Міцне покриття. Eloxal 3D – надійне покриття робочої поверхні пристрою, яке стійке до подряпин та механічних пошкоджень. Це означає, що різні металеві ґудзики, застібки, заклепки та інші вставки на вашому одязі не стануть на шляху SI 7088 GY! Крім того, це покриття, завдяки своїй гладкості, передбачає легке ковзання приладу по будь-якому виду тканини.
  • Для важкодоступних місць. Вдосконалений паровий носик цієї моделі праски дозволить вам забути про важкодоступні місця з якими ви щодня стикаєтеся під час прасування, такими як манжети, кишені і т.д.
  • Для бездоганної роботи праски. Та характеристика, яка не може не радувати – значна потужність пристрою 2800 Вт. Більше ніяких довгих очікувань нагріву праски до потрібної вам температури! Вже через пару секунд ви зможете приступити до прасування. Будь-яка тканина (як шовк, так і льон) буде «по плечу» цій прасці!
  • Автоматичні функції. Braun SI 7088 GY має три автоматичні функції, які не тільки зроблять його експлуатацію комфортною, але і продовжать тривалість його служби. Антинакип запобігатиме потраплянню накипу через парові отвори на ваші речі під час прасування (звісно , важливо періодично проводити очищення пристрою, як вказано в інструкції). Завдяки функції антикрапля ви можете не переживати про те, що праска буде протікати. А функція автоматичного вимкнення передбачає припинення роботи пристрою, в разі його невикористання протягом певної кількості часу.

З праскою Braun SI 7088 ваша думка про прасування зміниться!