Огляд тримера Braun FG 1100

Огляд тримера Braun FG 1100

Так, краса – річ незрозуміла. Вона і проста, і складна водночас. А краса жінки – взагалі загадкова штука. Одні вважають, що вона повинна бути природною, інші вважають, що потрібно докладати чималих зусиль для досягнення краси. Але однозначно одне: всі жінки хочуть бути впевнені в своїй красі, і подобатися чоловікам. Для цього вони чого тільки не роблять. Сидять на дієтах, виснажують себе в спортивних залах, купують і наносять на себе тонни косметики, регулярно відвідують перукаря, манікюрний салон, купують коротший одяг, декольте нижче і так далі. Але щоб бути по-справжньому впевненою у своїй зовнішності, перебуваючи в будь-якому місці за будь-якої ситуації, необхідно позбутися від небажаного волосся на тілі. Які тільки «екзекуції» не влаштовують для себе жінки в боротьбі з зайвими волосками. Не дарма кажуть, що краса вимагає жертв. А якщо мова йде про делікатні зони, таких як зона бікіні, то про які жорстокі процедури може йти мова. Спеціально для такої делікатної жіночої області, фірма Braun випустила тример FG 1100 Silk Finish. Тепер можна довіритися вашому домашньому професіоналу.

Зовнішній вигляд і призначення

Тример Braun FG 1100 має дуже симпатичний і ніжний дизайн білого кольору. Спеціально для жінок. На ньому розташовується кнопочка включення-виключення. Досить легкий, зручний у використанні, такий, похідний варіант бритви. Вирушаючи в будь-яку поїздку, а особливо в теплі краї, захопіть з собою тример. Він не забере ні місця, ні вагу у вашій сумці. Ця модель впорається без гелю для гоління, і не залишить ніяких порізів. Працює на батарейках. А значить, їм можна користуватися в будь-якому місці і не потрібно шукати електромережу. Батарейка вставляється простіше простого. Знімається нижня частина корпусу тримера, куди і поміщається батарейка. З батарейкою Duracell безперервно працює на протязі 120 хвилин. Цього часу цілком достатньо для того, щоб зробити багато процедур.

Комплектація і функції тримера

Розглянемо, що ж входить в комплект моделі, і що ж дозволяє їй бути такою багатофункціональною і привабливою.

А в комплект входять батарейка Durаcell AAA і насадки: головка для точкового видалення волосся, насадка T-подібної форми для зони бікіні, гребінець для зони бікіні 8 мм, гребінець для зони бікіні 5 мм, захисна кришечка, щіточка, косметичка. Крім цього, в комплекті є, для сміливих і креативних дівчат, набір наклейок. З їх допомогою можна створювати тримерами різні малюнки на волоссі. Тепер детальніше про кожну насадки тримера Brаun FG 1100. Основна насадка – це насадка T-подібної форми, призначена для гоління зони бікіні. Вона чудово збриває волоски, не завдаючи ніякого дискомфорту. Далі, насадка для точкового видалення волосся служить для того, щоб виводити малюнки, використовуючи вище описані наклейки. І, крім того, можна використовувати цю насадку для обличчя – коригувати брови, або вусики, і все те, що забажає.

Наявні в комплекті насадки, використовуються для підстригання волосся, відповідно – «гребінцем для зони бікіні 8 мм» на 8 мм і «гребінцем для зони бікіні 5 мм» на 5 мм. Ці гребінці одягаються на основну насадку. З ними просто і зручно працювати.

Всі насадки знімаються і одягаються дуже легко і просто. Зрозуміло і без інструкції. Перед початком використання приладу, необхідно одягнути необхідну насадку, включити і проводити в напрямку, протилежному напрямку росту волосся.

Ще одна дрібниця, яка присутня в комплекті, це – щіточка для чистки насадок. Маленька, але потрібна річ, допомагає очищати насадки від зголених волосків. Інакше вони там забиваються, що в свою чергу, знижує ефективність роботи тримера. Щоразу під час і після гоління використовуйте цю щіточку для очищення насадок. Крім того, тример можна промивати під теплою водою і навіть з милом, якщо воно не містить абразивних речовин.

Захисна кришечка одягається на тример, коли він не використовується.

Весь цей комплект доповнює косметичка, в якій можна зберігати сам тример і всі насадки. Це зручно і має естетичний вигляд. Все складено в одному місці, нічого не розкидано, не потрібно нічого шукати. Плюс до всього все це в комплексі має маленький розмір і невелику вагу, тому тримеру легко знайти місце в будинку. Все просто і вдосконалено, тому, що це Braun.

Можна сміливо їхати на море, ходити цілими днями по пляжу в купальнику. І можна не переживати, що «десь», «щось» відросло знову, якщо у вас з собою тример Brаun FG 1100 Silk Finish.

Тример від Braun відповідає найвищим стандартам якості, функціональності і дизайну. При виборі даного засобу, ви в цьому переконаєтесь!