Огляд соковижималки Braun J500 White

Огляд соковижималки Braun J500 White

Якщо ви вважаєте, що соковижималка – громіздкий пристрій, від якого немає толку, познайомтеся з Braun J500 White.

Перед вами соковижималка, яка готує стакан соку за 15 секунд, а літр – за хвилину.

Характеристики

Прилад має потужність 900 Вт, що дозволить вам дуже швидко отримати улюблений напій. Якщо хочете почати ранок зі склянки фрешу, але немає часу на його приготування, придбайте таку соковижималку. Чотириступінчаста система безпеки Braun J500 White – гарантія того, що прилад прослужить довго. У тому випадку, якщо порушите хоч одне правило безпеки – ваша помічниця миттєво вимкнеться. Як ви думаєте, навіщо їй 2 швидкості? Справжні любителі соку знають правильну відповідь: перша необхідна для обробки м'яких фруктів, друга – для твердих. Не потрібно обмежувати свій раціон, вибираючи тільки ті фрукти, які, ви впевнені, може обробити соковижималка. Вона впорається, практично, з будь-якими. Не подобається сік з піною? Цю проблему теж вирішимо – соковижималка Braun має піносепарат, що зробить вміст вашої чашки таким, як ви любите.

Принцип цілого яблука

Соковижималка має широку завантажувальну воронку, яка дозволяє не розрізати фрукти на частини. Для чого це потрібно? По-перше, така система значно економить час. Так швидко ви ще ніколи не готували сік. По-друге, ви зможете зберегти кожну краплю вітамінів. Діаметр завантажувального отвору – 75 мм. Поміститься навіть великий фрукт! «Принцип цілого яблука» робить соковижималку зручною.
Система автоматичного викиду м'якоті дозволяє легко чистити пристрій. Знімні частини соковижималки можна мити в посудомийній машині. Щіточка для чищення в комплекті. Ще одна корисна функція приладу – «Антикрапля». Щоб активізувати її, просто натисніть на кнопку. Після того, як приготуєте сік, не знадобиться робити прибирання.

Соковижималка має відсік для зберігання шнура, нековзаючу підставу, що робить її використання комфортним.

Думаєте, соковижималка не може бути досконалістю? Приготуйте напій за допомогою моделі, про яку йде мова. Ви більше не захочете користуватися іншими соковижималками.
Легко готувати, приємно пити. Захоплюєтеся сокотерапією? Помічниця від Braun – те, що вам потрібно.