Огляд приладів по догляду за обличчам Braun FaceSpa Pro

Огляд приладів по догляду за обличчам Braun FaceSpa Pro

Представляємо набір Braun FaceSpa Pro , який розроблений фахівцями Braun, щоб стати вашим головним домашнім інструментом в «арсеналі» приладів по догляду за обличчям. З його допомогою ви зможете досягти таких же чудових результатів, як і після візиту в професійний косметологічний салон. А можливо і більш вражаючих, коли наберетеся досвіду! Це цілком ймовірно, адже використовуючи косметологічні аксесуари в затишній домашній обстановці, ви будете почувати себе куди більш комфортно.

Переваги приладів Braun FaceSpa Pro

Перш за все зазначимо, що, купивши Braun FaceSpa Pro, ви отримуєте в своє розпорядження відразу кілька багатофункціональних моделей аксесуарів високої якості, які дозволяють забезпечити ефективний догляд за обличчям. Потрібно лише вибрати насадку для відповідної процедури:

  • видалення волосся з особи. Процедура проходить швидко, завдяки 10-ти унікальним міні-пінцетам, здатним захоплювати і видаляти навіть волоски товщиною від 0,02 мм і довжиною від 0,5 мм. В результаті ваша шкіра стає ідеально гладкою.
  • розгладження мімічних зморшок. Хоча поки не існує засобу, що дозволяє «повернути молодість», з набором Braun FaceSpa Pro ви можете поліпшити кровообіг в верхньому шарі шкіри за допомогою серії мікровібрацій приладу. Цей своєрідний масаж стимулює організм до активізації процесів самовідновлення і омолодження. Є насадка для нанесення масок, і різних кремів, призначених для омолодження та очищення шкіри.
  • пілінг і догляд за шкірою. У комплект входить спеціальна щіточка, яка дозволяє ефективно і дуже акуратно видалити шар відмерлих клітин, що також сприяє омолодженню шкіри. Ви можете проводити процедуру пілінгу в швидкому режимі і в більш «м'якому», зводячи вплив на шкіру до мінімуму.
  • зняття косметики і очищення шкіри. Часом видалити косметику з обличчя буває не легше, ніж нанести, але за допомогою даного набору, процедура стає значно простіше і проходить швидше.
  • Насадки до приладів Braun FaceSpa Pro компактні, з легкістю поміщаються в звичайній косметичці. За формою і розмірами приблизно порівнянними зі стандартними тюбиками туші.

Технічні характеристики Braun FaceSpa Pro

За результатами внутрішніх тестів Braun, прилади FaceSpa Pro в 6 разів ефективніше очищають шкіру від забруднення в порівнянні зі звичайним умиванням. Багато в чому такий результат досягається завдяки мікрощеточкам насадки для епіляції, які складаються приблизно з 10 тис. щетинок, які проникають практично в будь-пори на шкірі і очищають їх. Зверніть увагу, що ця насадка застосовується виключно для «сухої» епіляції. Забезпечується автономна робота пристрою від акумулятора. Заряду енергії вистачає приблизно на 5-6 стандартних процедур пілінгу або епіляції. Повна зарядка, при цьому, здійснюється всього за годину (плюс-мінус хвилини). Дизайн всіх приладів FaceSpa Pro розроблений таким чином, щоб забезпечити максимальну зручність при зберіганні і транспортуванні. Для швидкого доступу, передбачена підставка для зберігання у вертикальному положенні (наприклад, на полиці у ванній). Корпус повністю герметичний - процедури можна проводити на вологій шкірі і навіть під потоком води, під душем. І, звичайно, як ви можете помітити, виглядають прилади дуже красиво. Купити прилади по догляду за обличчям Braun FaceSpa Pro , а також змінні насадки до них ви завжди можете в нашому інтернет-магазині. Доставка товару територією України здійснюється безкоштовно!