Огляд ручного блендера Braun MQ 5060 WH/BL Twist

Огляд ручного блендера Braun MQ 5060 WH/BL Twist

Навряд чи ви зможете знайти в даному блендері якісь інноваційні особливості, які б наділили прилад неперевершеними характеристиками. З іншого боку, виробник і не ставив перед собою такої мети, намагаючись створити, в першу чергу, практичний побутовий кулінарний інструмент «на кожен день». Якщо з якихось причин ви не вважаєте можливим придбати потужний, багатозадачний кухонний комбайн або кухонну машину, але все-таки маєте потребу в деякій допомозі, щоб прискорити рутинні операції, купіть ручний блендер Braun MQ 5060 WH/BL Twist в якості простого і надійного робочого інструменту.

Технічні рішення і комплектація

Зручність в експлуатації та наявність базового функціоналу гарантується, можливостей цього простого блендера вистачить, щоб впоратися з основними, найбільш часто виникаючими завданнями.

  • EasyClick – фірмова система швидкого підключення насадок до моторного блоку. Потрібно просто злегка притиснути насадку до характерного клацання, щоб вона надійно зафіксувалася на місці.
  • Технології PowerBell/SplashControl. Два технічних рішення, спрямовані на підвищення продуктивності без необхідності підвищення потужності двигуна. Сама форма нижньої частини ноги створює ефект втягування, направляючи продукти до лез при кожному оберті ріжучого блоку. А невеличкий «дзвін» прикриває згори ріжучі блок, блокуючи розліт бризок і дрібних нарізаних шматочків продуктів.
  • Чаша для змішування. Вміщує до 1,25 л інгредієнтів (в залежності від щільності, температури і типу). Оснащена кришкою-редуктором, яка дозволяє нарізати продукти фігурно, тобто спіраллю. Комплектується 3-ма спіральними насадками: тонка та велика спіраль, плюс насадка для швидкого шинкування спіраллю.

Також в комплектації є окремий пластиковий стаканчик з нанесеною на стінки чітко помітною мірною шкалою. Максимальна місткість – до 600 мл.

Моторний блок

За стандартною схемою мотор блендера вбудований прямо в рукоятку. Його потужність на максимальних обертах може досягати 750 Вт. Не так багато, але в переважній більшості випадків її вистачає для змішування, збивання, подрібнення середньої та малої кількості продуктів. До того ж, потужність можна налаштовувати в найширших межах, щоб добитися виняткової точності та акуратності обробки продуктів. Блендер має 21 швидкість та режим «турбо», що активується при натисканні та утриманні окремої кнопки.