Огляд парової праски Braun TS 745 A

Огляд парової праски Braun TS 745 A

Сучасна побутова техніка представлена ​​безліччю різних універсальних приладів, покликаних внести в наше життя легкість і комфорт у виконанні щоденної рутинної роботи. При цьому, незважаючи на появу модифікацій, аналогів і багатофункціональних приладів, деякі побутові прилади мають таку ефективність, практичність, зручність експлуатації що не виходять зі списків необхідної техніки донині. У число перших приладів, що входять в цей список знаходиться маленька, практична і завжди необхідна праска. Сучасне життя важко, і навіть практично неможливо уявити без використання прасок, які вносять в нього чималу частку акуратності, естетики та краси. При цьому сучасні праски мають широкий функціональний спектром, який вивів прасування на новий рівень зробивши його комфортним і ще більш ефективним. Важливу роль у розвитку та створенні нових моделей сучасних прасок зіграла німецька компанія Braun, яка є виробником високотехнологічної побутової техніки на протязі вже багатьох років, яка відома у всьому світі своїм унікальним дизайном і бездоганною якістю. І сьогодні ми представляємо вашій увазі нову праску від компанії Braun.

Практична, сучасна праска TS 745 A від компанії Braun – це, продовження самої універсальної, потужної, функціональної та високотехнологічної серії прасок Braun TexStyle 7, яка заслужила довіру тисяч домогосподарок по всьому світу. Перш за все ця модель успадкувала унікальний фірмовий дизайн, характерний для даної лінії, який чітко виділяє її серед аналогічних серій. Так, корпус праски має особливу форму з витягнутим носиком, що крім стильного зовнішнього вигляду надає пристрою високу ефективність роботи, забезпечуючи швидке і якісне розпрасування будь-яких типів тканин, і навіть самих важко розпрасовуючих складок. Праска забарвлена в елегантний чорний колір, що додало приладу солідності, значності і особливого шарму. Чудовим доповненням темних тонів корпусу, які займають основну частину простору стали стильні сірі вставки, які вносять в образ праски елемент свіжості, сучасності і в той же час підкреслює високу ергономіку пристрою. Таким чином, ручка приладу має спеціальну форму, що сприяє найбільш зручній роботі з пристроєм. Під нею розташовані стильна градуйована шкала, яка дуже ефектним способом відображає актуальну наповненість приладу, а також звичний класичний диск регулювання температурних режимів, який має спеціальне покриття для зручності регулювання. При цьому всі інші елементи управління розташовані безпосередньо на ручці праски, завдяки своєму особливому дизайну і конструкції сприяють максимально простому управлінню приладу.

Приваблива, практична праска Braun TS 745 A має високу робочу потужністю, що становить 2400 Ватт, що свідчить про широкі можливості приладу , його ефективність і можливість швидкого нагрівання. Таким чином, праска здатна легко впоратися з важко розпрасовуючими, непіддатливими складками, так і легко і дбайливо розпрасує тканини які вимагають ніжного поводження. Дана модель обладнана також потужною системою генеруючий пар – головною перевагою всіх сучасних прасок. За допомогою даної системи праска може виробляти подачу тиску при 30 грам в хвилину що дозволяє легко справлятися з розпрасуванням будь-яких складок не вдаючись до зайвих зусиль, які часто викликають дискомфорт при прасуванні. Також дана модель обладнана унікальною функцією парового удару, яка працює на основі парогенеруючої системи праски. Вона дозволяє подавати потужний потік пари, який досягає 159 грам в хвилину. Використовуючи цю функцію ви зможете швидко розпрасувати важко піддатливі складки, гарантуючи комфорт і простоту роботи з пристроєм.

Праска TS 745 A – це представник найбільш сучасних, високотехнологічних, потужних прасок. Так, дана модель має унікальну підошвою під назвою Eloxal. Одна з останніх розробок компанії, вона відноситься до числа найміцніших і ефективних підошов Braun. Особливий матеріал з якого виготовлена ​​дана підошва відрізняється в 2,5 рази більшою стійкістю до механічних пошкодженням ніж звичайна підошва з нержавіючої сталі. Також дана підошва має довговічність роботи, яка гарантує бездоганне ковзання по різним типам тканини протягом багатьох років. Також високо потужна, ефективний праска від Braun обладнана новітньою системою захисту від перегріву. Вона автоматично виробляє відключення приладу в разі якщо праска перебуває понад 30 секунд в горизонтальному положенні, або не діє 8 хвилин у вертикальному.