Огляд парової праски Braun TS 545 S

Огляд парової праски Braun TS 545 S

Праски від компанії Braun це сучасне, комфортне і високо технологічний засіб прасування, яке якісно вирізняється з-поміж аналогічних пристроїв, своїм високим технологічним оснащенням, комфортом і простотою експлуатації, а також стильним і привабливим зовнішнім виглядом. Праски компанії Braun представлені трьома різними лініями об'єднаними загальною назвою TexStyle. Праски, що представляють лінію TexStyle 5, являють собою виключно практичне, універсальне і високо комфортабельний засіб прасування, яке здатне впорається навіть з самими непростими завданнями. Вони дозволяють отримати відчуття комфорту, легкості і простоти, під час виконання набридливої, щоденної важкої, рутинної роботи. Стильні та універсальні вони дозволяють оцінити всі переваги, всі можливості і переваги сучасного прасування. І модель Braun TS 545 S – одна з останніх розробок компанії в цій лінії – є яскравим прикладом цього. Праска TS 545 S це багатий досвід Braun, заснований на традиціях високої німецької якості, які органічно поєдналися з актуальністю сучасних технологій.

Унікальний дизайн, який відрізняється фірмовими елементами Braun, відразу дає зрозуміти про приналежність даної моделі до лінії високотехнологічних прасок TexStyle 5, які отримали визнання у всьому світі. Стильний, привабливий сучасний дизайн праски відрізняється глибокою своєрідністю, яскраво вираженою індивідуальністю і сміливим, неповторним характером. Мабуть, це єдина модель серед усіх прасок Braun TS виконана виключно в чорному кольорі, винятком є ​​лише стильна сіра вставка, що проходить по центру корпусу пристрою. Проте, модель не виділяється серед інших елементів інтер'єру приміщення, а навпаки є органічним доповненням до нього, який лише привносить щось сучасне, свіже і по-справжньому вишукане в загальний стиль інтер'єру. При цьому, красивий, дивовижний, зовнішній вигляд праска TS 545 S серії TexStyle 5, відрізняється бездоганною ергономікою, практичністю її експлуатації. Так, наприклад, ручка праски має унікальну форму відкритого типу, яка не тільки є показником високого стилю і витонченості даної моделі, але служить одним з головних елементів ергономіки пристрою, працювати з праскою безмежно приємно і зручно. Крім того, ручка праски має спеціальне гумове покриття, що сприяє максимально зручному контакту з рукою, а значить, і найбільш надійною, комфортною і зручною роботою з пристроєм.

Праска від компанії Braun відрізняється не тільки сучасним фірмовим дизайном і чудовою ергономікою, але також виділяється своїми функціональними можливостями і відмінною технічною оснащеністю. Володіючи високою потужністю, яка становить 2000 Ватт, праска TS 545 S ефективно і легко зможе впоратися, навіть з найпроблематичнішими, важко розпрасовуючими складками і самими ніжними тканинами. Дана модель обладнана унікальною паровою системою, яка є однією з головних особливостей всіх сучасних прасок. Дозволяючи генерувати високий паровий тиск, який досягає 30 грам в хвилину, вона забезпечує ще більш комфортне і зручне розпрасування найрізноманітніших складок. Крім того використання даної системи зробило можливим застосування унікальної функції «парового удару», яка посилює тиск подання пари до 130 грам в хвилину, що робить можливим впорається з самими непіддатливими і примхливими тканинами.

Одним з головних елементів будь-якої сучасної праски є його підошва, яка в найбільшій мірі визначає ефективність і якість роботи пристрою. Так дана модель обладнана новітньою підошвою Saphir, унікальна конструкція і матеріал якого об'єднали міцну нержавіючу сталь з унікальним наповненням з сапфірового порошку, що робить можливим розпрасування будь-яких тканин, включаючи ті який мають безліч металевих ґудзиків і блискавок на одязі, чого бояться більшість сучасних прасок. Це свідчить про високу міцність, надійність та стійкість такої підошви, в порівнянні з іншими аналогічними матеріалами. Крім того особлива поверхню підошви Saphir забезпечує праску бездоганним ковзання по тканині, роблячи набагато більш простим і комфортним прасування білизни, що не може забезпечити практично жодна інша підошва в світі.

Дана модель обладнана містким резервуаром для води, здатним наповнити пристрій 300 мілілітрів води, більш того комплект приладу включає в себе зручний і практичний пластиковий легкий мірний стаканчик, який зробить наповнення праски ще більш простим і зручним.