Огляд парової праски Braun TS 505 SI

Огляд парової праски Braun TS 505 SI

Своєю блискучою популярністю праски компанії Braun, відомі у всьому світі зобов'язані своїй безкомпромісній якості, ефективності роботи, а також чудовим стильним фірмовим дизайном – кожен з цих пунктів є пріоритетним стрижнем головних завдань які ставить перед собою компанія Braun. Сьогодні, коли якість, технології і в цілому роль прасок значно змінилася, особливо перетворивши за останні двадцять років, праски Braun перебували і продовжують знаходиться в числі перших поруч, сучасних лідерів серед виробників прасок. Не випадково кожна нова модель прасок Braun – це гідне продовження багаторічної традиції компанії, які на основі накопиченого компанією досвіду створює нові функції і нові технології. Так, новим витком в історії високотехнологічних прасок від Braun стала серія TexStyle 5. Праски цієї лінії виділяються новим ергономічним дизайном, абсолютно новою підошвою і сучасними інноваційними технологіями, які зробили прасування швидше, ефективніше, легше. Представляємо вашій увазі нову модель серії TexStyle 5.

Незважаючи на свою скромну функцію, головний обов'язок якої прасувати, праска TS 505 SI від Braun – це високоякісний сучасний інструмент, здатний виконувати сучасні завдання і володіє привабливим стильним дизайном. Так, праска відрізняється новою формою корпусу з унікальною ручкою відкритого типу, яка не тільки надає зовнішньому вигляду пристрою особливої вишуканості, але також сприяє більш простій і зручній роботі з приладом. Крім того, ручка має спеціально гумове покриття, яке забезпечує надійне положення пристрою в руці. Також дана модель відрізняється особливою витягнутою формою звуженого носика, який сприяє легкому розпрасуванню будь-яких складок на найрізноманітніших тканинах. Прилад забарвлений в приємний білий колір, прикрашений стильними ліловими вставками, які забезпечили пристрою сучасний і привабливий зовнішній вигляд. При цьому розташування вставок збігається з елементами дизайну які грають важливу роль в ергономіці пристрою. Так, ліловою вставкою виділена унікальна градуйована шкала, що відображає актуальну наповненість резервуара. Пофарбований в ліловий колір також контур диска регулює температурний режим приладу, який має унікальну напівприховану конструкцію. І нарешті, заключним елементом образу праски Braun 505 SI стала унікальна обертаюча конструкція шнура, яка легко повертається на 360 градусів і здатна забезпечити повну свободу при роботі з пристроєм.

Ця компактна і приваблива праска від компанії Braun – це сучасний високотехнологічний пристрій, в основі якого лежать новітні технології та розробки, що гарантують високу якість результату після кожного прасування. Так, оснащена високою потужністю в 2000 Ватів, праска отримала в оснащення новітню підошву, розроблену компанією Braun. Нова підошва Eloxal – це новий погляд на якість і функціональні можливості підошви праски. Виготовлена ​​з особливого сплаву кількох матеріалів, вона гарантує в два з половиною рази кращу стійкість, ніж підошви з нержавіючої сталі, завдяки чому вона набагато менш сприйнятлива до механічних пошкоджень, гарантуючи при цьому бездоганне ковзання по різним типам тканини.

Праска TS 505 SI від компанії Braun використовує в роботі новітню технологію, яка генерує пар. Оснащена містким резервуаром для води, який розрахований на 300 мілілітрів, дана модель здатна генерувати пар з потужністю до 30 грам в хвилину. При цьому виробник передбачив можливість використання унікальної функції парового удару, яка здатна посилити парогенераторну потужність до 120 грам в хвилину на час використання функції, забезпечуючи тим самим можливість розпрасування самих примхливих і важких складок. Також праска TS 505 SI обладнана новітньою функцією вертикального відпарювання, яка використовуючи парогенераторну здатність праски дозволяє прасувати речі не знімаючи їх з вішалки. Таким чином, Ви отримуєте можливість легко прасувати верхній одяг, штори та інші тканини без використання прасувальної дошки.

Потужна і ефективна модель Braun TS 505 SI це високоякісний пристрій безпечний у застосуванні. Так, дана модель оснащена спеціальною системою автоматичного відключення, яка спрацьовує в разі якщо протягом більш, ніж восьми хвилин праска знаходиться у вертикальному положенні бездіяльно, або при простої більше 30 секунд в горизонтальному положенні, виробляючи автоматичне відключення приладу. А завдяки унікальним функціям «Анти крапля» і «Антинакип» пристрій гарантовано забезпечений довговічністю експлуатації.