Огляд м'ясорубки Braun G 3000

Огляд м'ясорубки Braun G 3000

Відомий німецький бренд побутових електроприладів, компанія Braun, подбав про сучасних домогосподарок, виготовивши багатофункціональну електромеханічну м'ясорубку моделі Mquick 7 G3000. М'ясо – це продукт практично щоденного споживання, це основне блюдо, яке передбачає безліч варіацій його приготування. Не секрет, що варіантів м'ясних страв існує досить багато, а так само не секрет, що процес приготування м'яса не є особливо простим. Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких соковитими і ароматними котлетами, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб перекрутити м'ясо для фаршу. А якщо ви є власником ручної класичної м'ясорубки – це точно не буде просто. Виробник Braun розробив спеціальну електромеханічну м'ясорубку Mquick 7 G3000, яка за лічені секунди перекрутить м'ясо в фарш, позбавивши вас від зайвих зусиль, і значно заощадить ваш час.

При виборі м'ясорубки дуже важливим фактором, є її потужність, адже саме від цього показника і залежить продуктивність приладу. Потужна м'ясорубка Braun Mquick 7 G3000 володіє максимальною потужністю в 1500 Ватт. Такий пристрій легко і швидко впорається з великим об’ємом роботи за мінімальний час, керований однією швидкістю. Якщо ви збираєтеся готувати м'ясні страви на велику сім'ю, м'ясорубка Mquick 7 G3000 гарантує вам легке приготування досить великої кількості фаршу. Продуктивність приладу показує кількість кілограмів м'яса, яке може перемолоти апарат за 1 хвилину. Наприклад, м'ясорубка від Braun з максимальною потужністю в 1500 Ватт легко перекрутить 2-2,5 кг м'яса в хвилину, навіть якщо продукт буде дуже жорстким і жилавим. Таким чином, електромеханічна м'ясорубка значно заощадить ваш час і збереже ваші сили.

М'ясорубка моделі Mquick 7 G3000 від Braun гарантує вам високу продуктивність, так як крім своєї високої потужності, вона так само наділена всілякими корисними функціями і зручними насадками. Одна з таких зручних функцій пристрою, передбачена виробниками Braun – це «реверс» або ж функція «зворотного ходу». Представлена ​​модель м'ясорубки легко і швидко впорається з будь-яким видом м'яса, так як вона оснащена найсучаснішими і гострими ножами спеціальної форми, а так само спеціальними решітками і насадками, які допоможуть приготувати фарш необхідної консистенції. Ножі сучасної моделі Mquick 7 G3000 виготовлені з нержавіючої сталі і можуть, самозагострюватися під час роботи м'ясорубки. Гострі леза м'ясорубки від Braun значно впливають на швидку і якісну роботу приладу. Так само, велике значення має форма ножа: ніж спеціальної форми з вигнутим шаблевидний лезом м'ясорубки Mquick 7 G3000 легко запобіжить всі пошкодження, перерізаючи всі волокна і жили, отже вам не доведеться часто розбирати пристрій для його очищення.

Обов'язково зверніть свою увагу на решітки м'ясорубки, так як це є не менш важливим фактором при виборі хорошого приладу. Від діаметра отворів решіток залежить консистенція фаршу, а також смак і пишність ваших майбутніх страв. У сучасній м'ясорубці моделі Mquick 7 G3000 від Braun передбачено три змінних металевих диска, з отворами 3 мм, 4,5 мм, 8,2 мм. Завдяки змінним дискам, що входять в комплектацію м'ясорубки, ви завжди легко підберете потрібний вам діаметр для приготування фаршу.

М'ясорубка Braun Mquick 7 G3000 оснащена спеціальною насадкою «Кеббе». Така насадка допоможе вам приготувати порожнисті сосиски, які потім дуже легко наповнюються м'ясним фаршем. Так, за допомогою спеціальної насадки, ви легко зможете приготувати сосиски і сардельки, домашню ковбасу, а формувальна насадка для фаршу дозволить розподілити його на рівномірні порції однакової величини. Так само, модернізована сучасна м'ясорубка моделі Mquick 7 G3000 від Braun має спеціальну функцію, яка дозволяє переробляти заморожене м'ясо. Температура м'яса повинна бути такою, щоб перед подрібненням його можна було нарізати на відповідні для завантажувального отвору шматочки. Як тільки, вибране вами м'ясо досягне описуваного стану, його можна сміливо завантажувати в спеціальний отвір.

Значно полегшать приготування фаршу лоток і штовхач, передбачені в наборі пристрою від Braun. Сучасна м'ясорубка Braun Mquick 7 G3000, за рахунок високого рівня своєї продуктивності, має лоток великого розміру. Завдяки великому і місткому розміру лотка, ви легко і швидко зможете перемістити великі порції готового м'яса, не змінюючи при цьому посуд. Вхідний в комплект м'ясорубки штовхач, допоможе вам швидко і безпечно помістити всі необхідні інгредієнти в м'ясорубку.

Таким чином, сучасна м'ясорубка моделі Mquick 7 G3000 від відомого виробника Braun, оснащена безліччю корисних функцій, спеціально розроблених для зручного використання, стане незамінним помічником на будь-якій кухні. А класичний дизайн м'ясорубки, відмінно впишеться в арсенал інших кухонних пристосувань.