Огляд м'ясорубки Braun G 1300

Огляд м'ясорубки Braun G 1300

Дана модель являє собою одне з найбільш надійних пристроїв з усіх, які випускаються в даний час світовими брендами. Висока потужність, самозаточуючі ножі, захист від перевантаження, добре продумана конструкція і прийнятна ціна зробили електричну м'ясорубку G 1300 з серії Mquick 3 від компанії Браун дуже популярною покупцями.

Вона має високу продуктивність і тому знаходить застосування не тільки в побуті, але і на багатьох комерційних підприємствах торгівлі та громадського харчування. Можливості м'ясорубки дозволяють їй навіть обробляти жилаве м'ясо, або рибу разом з кістками.

Опис моделі

Компанія Браун випускає м'ясорубку Braun G 1300 вже протягом тривалого часу і за цей період модель отримує тільки позитивні відгуки від своїх володарів. Велика потужність мотора і наявність блокування від перевантаження дозволяє справлятися їй з найскладнішими завданнями з переробки продуктів, які не в силах виконати інші м'ясорубки.

Один із секретів успіху моделі Mquick 3 G 1300 полягає в її дизайні. Тут немає нічого зайвого і все продумано до дрібниць. Зокрема, корпус має високу стійкість, оскільки має збалансовану масу і знаходиться на прогумованих ніжках, які міцно утримують прилад навіть на вологих поверхнях кухонної стільниці.

Зручний виріз в корпусі м'ясорубки Braun G 1300 дозволяє максимально зручно розміщувати ємність для одержуваного фаршу або іншої суміші, яку виробляє дана м'ясорубка. Сам корпус виготовлений з дуже якісного харчового пластику. Він легко очищається і миється кухонною губкою.

Втоплений вимикач живлення також дуже зручний у використанні. Його безпечна конструкція дозволяє впевнено включати м'ясорубку, навіть коли пальці трохи забруднені продуктовою сумішшю. Включення і виключення пристрою відбувається швидко і чітко, що особливо важливо при роботі з кухонними приладами.

Корпус даної м'ясорубки Braun є цілісною основу, досить компактний для розміщення в кухонній шафці або для перевезення, наприклад, на дачу, турбазу, або в інше місце, де потрібні послуги з механічним перемелюванням продуктів.

Знімні частини G 1300 виконані з високоякісного алюмінієвого сплаву, який не схильний до корозії і показав себе виключно тільки кращим чином, про що свідчать численні відгуки володарів пристрою.

Продумана конструкція, що складається з приймального лотка, горловини, шнека, ножів і перфорованої решітки з закруткою дозволяє легко розбирати і мити всі знімні частини як в проточній воді, так і в посудомийній машині.

Також в комплекті з м'ясорубкою Braun G 1300 поставляється зручний штовхач. Він зроблений з якісного харчового пластику і виконаний у фірмовому синьо-зеленому кольорі серії Мультіквік 3. Тривала експлуатація даної моделі показала, що всі частини використовуються бездоганно. Пластикові та металеві деталі мають високу міцність і стійкість до подряпин, відколів, тріщин і інших пошкоджень.

В цілому, як це можна бачити на фотографіях і прочитати у відгуках користувачів, м'ясорубка Braun Mquick 3 G1300 – це одне з найбільш вдалих технічних і конструктивних рішень в даний час. Якщо вам необхідний простий, надійний і якісний пристрій, на дану модель слід звернути увагу в першу чергу.

Характеристики м'ясорубки

М'ясорубка Braun Mquick 3 G 1300, як видно з її назви, має дуже високу потужність в 1300 Ватт. Вона має одну швидкість, захист від перевантаження, самозагострювальний ніж і комплектується трьома металевими перфорованими дисками з отворами 3, 4.5 і 8.2 міліметра.

Підсумки

Високопродуктивна і дуже потужна м'ясорубка серії Mquick 3 від Браун – це одне з найсучасніших і дуже надійних пристроїв для кухні. Тому, якщо ви хочете купити м'ясорубку, Braun Mquick 3 G 1300 – саме те що вам потрібно!