Огляд мультигрумерів Braun

Огляд мультигрумерів Braun

Мультигрумери Braun – поєднання бритви і тримера

Увагу жіночої статі чоловічій отримати не складно, проте домогтися не просто погляду повз, а захопленого погляду – справа не з легких. Чоловіки, що викликають захват, залишаються в пам'яті надовго. Акуратно підстриженою, брутальною бородою або ж елегантним виглядом ідеально гладкої шкіри. Такі представники сильної статі підкорює жіночі серця!

Для того, щоб стати одним з таких чоловіків, досить стежити за своїм зовнішнім виглядом, а допоможуть в цьому мультигрумери від Braun. Ці прилади поєднують в собі здатності бритви, тримера та стайлера, що дозволяє надати бажану форму борідці або ж зробити шкіру гладкою, немов шовк.

Швидке ефективне гоління

Бриюча голівка мультигрумера оснащена сіткою SmartFoil, яка зробить процес гоління максимально ефективним і швидким. Шкіра після нього буде гладка, без будь-яких подразнень і порізів.

Висувний тример – стиліст для бороди

Творці мультигрумерів Braun оснастили їх висувними тримерами, які подбають про те, щоб ваша щетина не виглядала недбало. Широка частина тримера призначена для великої ділянки, а вузька окреслить борідку по контуру.

З таким мультигрумером борода буде виглядати стильно і акуратно, а шкіра буде м'якою і гарною!

Зручна форма та швидка зарядка

Форма корпусу приладу дозволяє йому надійно лежати в руці, не вислизаючи під час процесу. На заряд мультигрумера доведеться витратити всього 1 годину, після чого протягом півгодини можна сміливо займатися стайлінгом своєї бороди або ж звичайним голінням.

Кожен чоловік може стати об'єктом уваги жінок разом з мультигрумерами від Braun!