Огляд міксера Braun HM 5107 White

Огляд міксера Braun HM 5107 White

Приготування страв – цікаве заняття, а якщо у людини до цього ще й душа лежить, то процес може перетворитися на справжню творчість, а кінцевий результат їстівним шедевром. Всі ті, хто полюбляє готувати, так і професійні кухарі, знають, скільки рутинної роботи під час готування доводиться виконувати. Тому важливо, щоб поруч був помічник, який ефективно та швидко впорається з поставленими кулінарними завданнями. Вашій увазі представляємо міксер Braun HM 5107 White – він стане вашою «правою рукою» на кухні!

Корисний пристрій для вас

Сучасний світ постійно радує нас новими приладами, які полегшують наше життя. Однак для кожної господині, пристрій, який повинен бути ну кухні – міксер. З ним процес приготування буде відбуватися в рази швидше та з мінімальною затратою ваших сил. У цьому огляді, ми розповімо вам про німецьку якість, функціональність та надійність міксера Braun HM 5107 White.

Переваги міксера HM 5107:

  • Потужність 750 Вт. На даний момент міксери 5 серії мають найбільшу потужність в лінійці міксерів Braun.
  • Виконує функцію міксера. За допомогою насадок-вінчиків, ви з легкістю зможете збити з білків густу пінку, зробити тісто для млинців, крем для тірамісу і т.д.
  • Виконує функцію тістоміса. Завдяки особливій формі гаків для тіста та своїй значній потужності, міксер HM 5107 прекрасно замішує тісто практично будь-якої консистенції.
  • Виконує функцію блендера. Встановивши металеву блендерну ніжку, ви отримаєте багатофункціональний та потужний ручний блендер.
  • Система EasyClick. Ця система дозволяє дуже легко, але, в той же час, надійно, кріпити насадки до приладу.
  • 9 швидкостей + турборежим. Виробник подбав про те, щоб кожен інгредієнт оброблявся з оптимальною для нього швидкістю, забезпечивши прилад 9-ю швидкісними режимами та окремо турборежимом.
  • Легкість керування. Перемикач швидкостей зручно розташовується під великим пальцем робочої руки. Вам не складе великих труднощів, легким рухом великого пальця, обрати ту чи іншу швидкість роботи пристрою.
  • Продумана конструкція. Німецькі фахівці розробили міксер HM 5107 White, встановивши мотор безпосередньо над кріпленням насадок. Це не тільки дозволяє мотору працювати з меншим навантаженням, а й мінімізує втому руки під час процесу готування.
  • Легкий догляд. Цілісна конструкція корпусу міксера Braun HM 5107 дозволить дуже легко очистити його після експлуатації.
  • Прогумована ручка. Це гарант того, що прилад не вислизне у вас з руки, навіть якщо вони злегка вологі.
  • Приємний бонус. У комплектації міксера Braun HM 5107 White передбачений зручний мірний стаканчик.

Німецька компанія Braun, далеко не перший рік займає одну з лідируючих позицій серед виробників техніки в усьому світі. Мільйони користувачів вже встигли придбати та оцінити всі достоїнства цього бренду. Вирішивши купити міксер Braun HM 5107, ціна якого в повній мірі відповідає його якості та надійності, ви не тільки не розчаруєтеся, але й, гарантовано, він стане вашим улюбленим пристроєм на кухні.