Огляд міксера Braun HM 3105 White

Огляд міксера Braun HM 3105 White

Надійний міксер – все, що вам потрібно. Він має масу достоїнств.
Кулінарна творчість – це просто, ви не відмовитеся від міксера Braun HM 3105.

Характеристики

Сучасну кухню неможливо уявити без міксера. Справжній кулінарний шедевр не створиш без функціональної техніки. Міксер – просте і легке рішення кулінарних проблем. Він має потужність 500 Вт, що є гарантією правильного змішування. П'ять швидкостей + турборежим потрібен для обробки інгредієнтів тим чи іншим чином. Гарний білий колір, ергономічність і надійність – плюси вашого міксера. Прорезинена ручка не дозволить міксеру вислизнути з рук. Спробуйте працювати з ним – ви не розчаруєтеся.

Насадки

Разом з ним ви отримаєте 2 вінчика, 2 крюка для тіста, блендерну ніжку, подрібнювач, мірний стакан. Вони допоможуть вам готувати найрізноманітніші страви. Вінчики необхідні, щоб збивати жовтки, білки, креми та соуси. Крюки для тіста – важливий атрибут кондитера. Блендерна ніжка – улюблений аксесуар барменів. Технологія PowerBell – гарантія того, що страви не будуть розливатися, дозволяє ефективно змішувати продукти. Ви зможете приготувати коктейль, крем-суп, сорбет. Подрібнювач необхідний для обробки овочів, фруктів, шоколаду, сиру, прянощів. Мірний стакан – додатковий посуд, в ньому міксер може збивати соуси.

Компактний

Міксер дуже компактний. Звикли, до того, що кухонна техніка – громіздкі апарати, які не доставляють ніякого естетичного задоволення? Міксер Braun HM 3105 маленький і симпатичний. З ним у вас з'явиться натхнення. Система ComfortClick робить від'єднання насадок простим. Ергономічний дизайн – його незаперечна перевага. Проводити час на кухні буде приємно. Вибираєте міксер? Віддайте перевагу красивому HM 3105. Технологія SmartMix – гарантія того, що вага приладу розподіляється правильно. Мотор зроблений під кріпленням насадок, вам буде зовсім неважко тримати міксер в руках. Інноваційні технології, ефективність, гарний зовнішній вигляд – насолоджуйтеся експлуатацією міксера.

Найскладніші страви ви будете готувати за пару хвилин. Надійний міксер – гарантія бездоганного результату. Він стане відмінним подарунком.