Огляд кухонного комбайна Braun FX 3030 Tribute

Огляд кухонного комбайна Braun FX 3030 Tribute

Багато домогосподарок скаржаться, що кухонний комбайн займає надто багато місця на кухні і не справляється зі своїми кулінарними обов'язками. FX 3030 Tribute від німецької торгової марки Braun вас не розчарує.

Кухонний комбайн, про який йде мова – це пристрій з двома чашами, наявність яких робить приготування страв простим і зручним. Він належить до стильної серії побутової техніки «Tribute», який буде ефектно виглядати на вашій кухні.

Великі можливості

Що повинен уміти хороший кухонний комбайн? Перш за все, швидко і якісно нарізати, подрібнювати, збивати і змішувати. У комплекті кухонного комбайна FX 3030 Tribute сім різних насадок, тому з його допомогою ви зможете впоратися з великою кількістю кулінарних завдань. Замісити тісто, нарізати, подрібнити різні інгредієнти, на шинкувати овочі, збити вершки, натерти на тертці сир, нарізати картоплю – все це можна зробити за допомогою даної моделі. Якщо ви використовуєте кухонний комбайн, про який йде мова, вам більше не знадобляться ніякі інші побутові прилади. Він замінює цілий арсенал кухонної техніки. Потужність пристрою 600 Вт. Це означає, що він не буде споживати дуже багато електроенергії, працюючи при цьому ефективно. Об’єм подрібнювача 0,75 мл, чого цілком достатньо для того, щоб дрібно нарізати інгредієнти для будь-якої страви.

Особливістю даного кухонного комбайна є система двох чаш. Об’єм однієї становить 2 л, а інший – 750 мл. Ви можете використовувати як одну чашу, так і дві одночасно. Якщо вам доводиться багато готувати, то ви, напевно, оціните систему двох чаш, яка значно економить ваш час. Подрібнювати одночасно велику і маленьку кількість тих чи інших інгредієнтів, готувати коктейль і дрібнити для нього лід, збивати крем і замішувати тісто – все це можливо. Чаші щільно закриваються, тому вміст не розбризкуватиметься. Зберігати пристрій дуже зручно. Він має спеціальний відсік для шнура, а чаші зручно складати одна в іншу. Кухонний комбайн може працювати з 15-ма різними швидкостями. Для того, щоб ви перемикали їх плавно, пристрій має спеціальний регулятор. З такою легкістю ви ще не готували!

Що в комплекті?

У вашому розпорядженні буде сім насадок, з їх допомогою ви зможете створити кулінарний шедевр. У комплекті з FX 3030 Tribute ви отримаєте:

  • насадку для замішування тіста
  • насадку для шинкування з нержавіючої сталі
  • насадку для збивання вершків
  • насадку з теркою з нержавіючої сталі
  • насадку для нарізування картоплі

Виберіть кухонного комбайна Braun – експериментуйте з інгредієнтами і способами приготування. Освоюйте нові рецепти, придумуйте свої власні. Готуйте із задоволенням! Тепер це дуже просто!