Огляд крапельної кавоварки Braun KF 3120 WH

Огляд крапельної кавоварки Braun KF 3120 WH

Ця невелика, стильна крапельна кавоварка належить до особливої ​​категорії приладів, які відрізняються дуже простою і надійною конструкцію. Хоча вони можуть готувати всього один вид кави – американо, але роблять це добре. В якості «сировини» дана модель, як і всі інші, використовує попередньо мелені зерна. Варто відзначити, що якість напою багато в чому залежить саме від ступеня помелу кави, а оскільки краплинні кавоварки не оснащуються вбудованою кавомолкою, рекомендується заздалегідь підібрати мелену каву на ваш смак. У нашому онлайн-магазині ви можете не тільки купити крапельну кавоварку KF 3120 WH, а також кавові бленди для неї.

Американська класика

Деякі помилково вважають, що вузька спеціалізація крапельних кавоварок, це їх недолік і, нібито, саме тому вони не настільки гарні, як більш досконалі прилади, що працюють за іншим принципом. І все-таки саме в простоті і доступності криється секрет великої популярності таких пристроїв. До речі, практично в кожному американському кафе знайдеться крапельна кавоварка, зате прилад іншого типу – зовсім не обов'язково. Якщо ви поспішаєте і підбадьоритися потрібно прямо зараз, навіщо чекати, витрачаючи дорогоцінні хвилини на створення витончених кавових композицій? Просто не забувайте, що фортеця американо визначається не технічними характеристиками вашої крапельної кавоварки, а в першу чергу кількістю води на порцію і ступенем помелу зерна.

  • ергономічний дизайн. Мала вага пластикового корпусу, компактні розміри і зручність обслуговування. Вбудований фільтр води Brita подбає про підвищення якості готового напою.
  • надійність і простота. Кавоварка KF 3120 WH виготовлена ​​з дотриманням строгих стандартів, які застосовуються абсолютно до всіх побутових приладів Braun, незалежно від їх типу, вартості та призначення.
  • висока потужність. Для максимально швидкого створення до 10-ти порцій кави.

Як користуватися кавоваркою KF 3120 WH?

Ніяких труднощів з освоєнням. Для того, щоб приготувати фільтроване американо за допомогою KF 3120 WH потрібно тільки наповнити фільтр для кави, резервуар для води і натиснути кнопку. Все інше цей потужний 1000-ватний прилад зробить без вашої участі буквально за пару хвилин. Для більшої зручності і на контейнер для кави і на резервуар з водою нанесені добре помітні шкали. З метою безпеки і для економії електроенергії є система автоматичного відключення при тривалому простої, а також блокування включення при відсутності ємності з водою. Традиційна німецька якість Braun підтверджується офіційною гарантією якості. Нагадуємо, що в ціну KF 3120 WH входить і безкоштовна доставка по території України.