Огляд прасувальної системи Braun IS 5155 BK

Огляд прасувальної системи Braun IS 5155 BK

Це просто праска на підставці. Зазвичай, людина, яка вперше стикається з прасувальними системами, реагує на них приблизно так. Однак, це помилкових висновок, незважаючи навіть на очевидне зовнішню схожість двох пристроїв. Головні відмінності заховані якраз у цій незвичайній підставці, адже вона є основним елементом усієї системи, а не сам «чобіток», приєднаний за допомогою шлангу. Переваги своєрідного «симбіозу» між праскою і робочою станцією, які ви отримуєте, купивши прасувальну систему Braun IS 5155 BK, розкриваються вже в момент її вмикання. А далі, з кожним разом користуючись нею, будете розкривати всі ширші можливості та області застосування!

Парове розгладження на високій потужності

Стандартні праски також часто мають високу потужність нагрівача. Однак використовують її виключно для нагріву води. У той же час, прасувальна система Braun IS 5155 BK не просто нагріває воду, а миттєво перетворює її на пару та негайно використовує за призначенням. Речі розгладжуються, в першу чергу, не сталевою пластиною, а паровим потоком.

  • Надлишкова енергія. Нагрівач має максимальну потужність в 2400 Вт, вже через секунди після включення в мережу, комплекс наводиться в повністю робочий стан. Годі чекати прогріву хвилинами. Це якість, яка завжди корисна, коли ви поспішаєте. Але при всій потужності, прасувальний комплекс залишається досить економічним як в плані витрат енергії, так і води. Достатньо перевести його в режим «Еко», щоб знизити витрати одразу на третину.
  • Дбайливе прасування. Коли ми говоримо, що Braun IS 5155 BK прасує речі дбайливо і акуратно, не пошкоджуючи тканини, це не просто модний рекламний слоган. Факт – запатентована технологія iCare дозволяє без будь-яких додаткових налаштувань прасувати речі з будь-якого типу тканин. Автоматично підбирається оптимальний робочий режим. Зверніть увагу, що на прасці навіть немає традиційного регулятора температури.
  • Керування парою. Пара, це універсальний інструмент очищення, якщо ви використовуєте його за допомогою даного комплексу. Помірне витрачання з інтенсивністю 125 г на хвилину під час стандартного прасування – пара подається крізь отвори в підошві, розподіляючись рівномірно поверхнею тканини і не утворюючи характерних плям; удар парою – різке підвищення використання води до 480 г на хвилину на одиночний імпульс (крізь носик), що дозволяє в прямому сенсі пробивати щільні тканини або речі, складені у кілька шарів. Резервуар для води вміщує до 2 л рідини і для більшої зручності в використанні зроблений швидкоз’ємним.

Унікальна сверхслизька підошва

Другим робочим елементом системи є прасувальна поверхня. Вона створена з особливого надміцного, але легкого матеріалу та характеризується легкістю ковзання, а також стійкістю до появи подряпин. Для поліпшення руху поверхнею зі швами та/або металевими деталями, закінчення підошви мають легкі вигини, що дозволяють долати такі ділянки.