Огляд епіляторів Braun серії Silk Epil 5

Огляд епіляторів Braun серії Silk Epil 5

Багато жінок в світі докладають максимум зусиль, щоб мати гладку шкіру ніг, використовуючи при цьому різні пристосування, піддаючи себе справжнім тортурам. Компанія Braun знає, що кожна жінка за своєю природою унікальна і до кожної потрібен свій підхід. Тому розробляє епілятори, які підійдуть будь-якій красуні і стануть улюбленим помічником у догляді за собою. Вони допоможуть відчувати себе більш впевненою в своїй красі і мати дійсно гладкі ніжки протягом декількох тижнів. Кожна модель епілятора Braun розробляється найбільш ретельно, забезпечуючи максимальну ефективність і гладкість шкіри на довгий час. При цьому сам процес епіляції відбувається найбільш м'яко і безболісно. Крім того, за допомогою спеціальних насадок можна робити епіляцію не тільки на ногах, але і на інших більш чутливих ділянках тіла.

Епілятoри Braun Silk Epil відомі своєю надійністю і якістю. Серед лінії Silk Epil особливо виділяються епілятори Silk Epil п'ятої серії. Вони були розроблені спеціально для самого ніжного і дбайливого видалення волосся. Вони виділяються своєю унікальною подвійною масажною системою і наявністю спеціальної охолоджувальної рукавиці.

Особливості зовнішнього вигляду

Бездоганний дизайн епіляторів Braun – результат багаторічного досвіду дизайнерів Braun, ретельно працюють над обличчям компанії. Ніжні пастельні гами розбавлені яскравими кольоровими «нотками». Такі особливості колірного оформлення піднімають настрій і сподобаються всім модницям.

Зручність використання

Плавні вигнуті лінії корпусу створюють особливий комфорт у використанні пристрою. Епілятором легко керувати навіть однією рукою, вибираючи потрібний режим за допомогою зручно розташованих кнопок. А компактні розміри Silk Epil 5 дозволяють брати з собою в подорож, якщо Ви їдете надовго.

Braun Silk Epil 5, наприклад модель SE 5180, – пристрій, оснащений двома швидкостями для більш індивідуального, делікатного підходу до кожної справи. Перша призначена для екстрa-м'якої епіляції – вона підійде для чутливої ​​шкіри і для тих, хто перший раз видаляє волосся шляхом епіляції. Друга ж швидкість характеризується більшою потужністю, дозволяє робити епіляцію швидше і ефективніше.

Комплектація епіляторів

Предмет особливої ​​гордості епіляторів Braun 5-ої серії – унікальна охолоджуюча рукавиця, яка входить в комплект пристрою. Вона охолоджує шкіру до епіляції, роблячи процедуру зовсім безболісною, і заспокоює її після. Епілятори п'ятої серії мають в комплекті так само різні насадки, в залежності від вибраної моделі. Насадки розроблені таким чином, щоб забезпечать ідеальний результат для різних ділянок тіла.

Так, насадка для чутливих ділянок тіла дозволяє м'яко видаляти з коренем волоски в таких областях, як зона бікіні, або зона пахв. А насадка для точкового видалення волосся розроблена для пропущених одиничних волосків, або волосся на обличчі.

Деякі моделі серії Silk Epil 5 мають в комплекті бритву з трімером, якщо потрібно просто поголити волосся, наприклад, в делікатних зонах – бікіні, або пахви. Крім того, епілятор разом з насадками зручно зберігати завдяки зручній косметичці, яка входить в комплект пристрою.

Багатофункціональність розширює можливості

Епілятори Braun п'ятої серії оснащені унікальною технологією «подвійною масажною системою», яка стимулює шкіру за допомогою спеціальних масажних роликів, допомагає підготувати її до епіляції і зменшення відчуттів дискoмфорта. А інша унікальна технологія «40 пінцетів» забезпечує максимально ефективне видалення волосся, яке досягається завдяки тому, що така кількість пінцетів не дозволяє пропустити жоден волосок. Крім того, пінцети захоплюють волосок у самого кореня, тому видаляються навіть найкоротші волоски (0,5 мм).

Silk Epil 5 використовує спеціальну систему під назвою «Пальчики SoftLift». Унікальні «пальчики» створені для того, щоб піднімати волоски у самого кореня і направляти їх прямо в пінцети, завдяки чому вдається досягти оптимального результату.

Широкий спектр багатофункціональних можливостей і переваг Silk Epil 5 включає в себе так само зручну і корисну систему «Smartlight». Вона розроблена для того, щоб під час епіляції висвітлювати навіть самі тонкі і світлі волоски, допомагає побачити пропущені місця навіть в умовах поганого Освітлення.

Додаткова гарантія

Всі епілятори Braun серії Silk-epil 5, їх функції та насадки схвалені і рекомендовані дерматологами як засіб дбайливого догляду за шкірою, засіб з широкими можливостями, засіб, який робить звичайну епіляцію більш комфортною та ощадливою. А це справжня гарантія німецької якості та надійності.

Вибираючи епілятор серії Silk-epil 5 від Braun, Ви отримуєте не тільки гладку шкіру надовго, а й максимальний комфорт під час використання.