Огляд епілятора Braun SE 830 Face

Огляд епілятора Braun SE 830 Face

Чи вважаєте себе експертом по новинках в світі краси? Тоді ви неодмінно повинні дізнатися все про цей дивовижний пристрій і протестувати його.

Braun SE 830 Face – це прилад для пілінгу та епіляції, який можна використовувати під душем, або в теплій ванні. Новинка від Braun поміститься в вашу косметичку.

Як працює?

Пристрій має дві насадки: епілятор і щіточку. Поміняли насадку – змінили функцію приладу. Ультратонка головка з 10 мікропінцетами здійснює ніжну, ретельну епіляцію, яка зробить ваше обличчя ідеальним. Давно хочете привести в порядок брови, або видалити волоски над верхньою губою? Зробивши це один раз за допомогою нового пристрою від Braun, ви більше ніколи не захочете використовувати пінцет.

Braun SE 830 Face виконує 200 вищипувальних рухів в секунду, що зробить епіляцію не тільки ефективною, але і швидкою. Спеціальна щіточка очищає шкіру обличчя від макіяжу і забруднень, здійснює пілінг. Щетинки виконують до сотні мікровібрацій в секунд, дбайливо масажуючи шкіру. Якщо любите комфорт у всьому, включаючи процедури по догляду за собою, ви неодмінно повинні протестувати дану модель. Вона подарує вам не тільки прекрасний результат процедури, але і справжній комфорт. Візьміть SE 830 Face з собою в душ. У теплій воді буде набагато приємніше готувати шкіру до зволоження лосьйонами, або зовсім безболісно видаляти навіть найменші волоски на обличчі. Доглядати за пристроєм просто. Кожні три місяці з метою гігієни потрібно замінювати насадку-щіточку. Фахівці стверджують, що пристрій діє в 6 разів ефективніше, ніж звичайне умивання. Хочете перевірити?

Що в комплекті?

Крім двох насадок, в комплект епілятора входять красива косметичка бузкового кольору, дзеркальце з підсвіткою, захисна кришечка-ковпачок для зберігання, щіточка для чистки самого Braun SE 830 Face. Таким чином, в комплекті з цим пристроєм ви отримуєте все необхідне для епіляції і догляду за ним. Тепер доглядати за своїм обличчям можна де завгодно і коли завгодно. Пристрій настільки компактний, що, крім нього в новеньку косметичку, помістяться всі косметичні засоби, які ви звикли носити з собою. Хочете привести своє обличчя в порядок на дачі, де немає електрики, в поході, на відпочинку? Все це можливо, завдяки тому, що епілятор працює на батарейках. Просто знайдіть затишний куточок, скористайтеся дзеркалом з підсвічуванням і доглядайте за собою.

Хочете, щоб ваше обличчя було красивим, привертало увагу оточуючих? Стати ідеальною просто, якщо у вас є дивовижна новинка від Braun.