Огляд епілятора Braun SE 5280

Огляд епілятора Braun SE 5280

Ще з давніх часів багато народів боролися з небажаною рослинністю на тілі. Наприклад, в країнах Близького Сходу та в Передній Азії видалення волосся на тілі жінок – істотна частина шлюбного ритуалу. Шугарінг, воскова депіляція, висмикування пінцетом, або із застосування нитки – всі ці процедури займали багато часу і доставляли неймовірно неприємні відчуття дівчатам.

Закохайся в себе разом з пристроєм місце

Використовуючи найсучасніші технології, німецька компанія Braun розробила лінію високоякісної техніки для епіляції, включивши в них найсучасніші функції. Інноваційні ідеї цього бренду дозволять надовго попрощатися з небажаною рослинністю на вашому тілі без особливих зусиль. Одним з таких пристроїв є епілятор лінії Silk-epil 5 – SE 5280.

Оснащений інноваційними технологіями, багато з яких є унікальною розробкою Braun, процес епіляції з даною моделлю гарантує максимальний результат і допоможе надовго позбутися небажаної рослинності на тілі, не завдаючи шкоди шкіряному покрову. Епілятор Braun оснащений унікальною системою Silk-epil. Що забезпечить гладкість і ніжність вашого шкірного покриву, надовго позбавить Вас від небажаного волосся. А новітня технологічна система Close-Grip забезпечена 40 мікропінцетами, які при контакті з шкірою захоплюють волосся у самого його кореня, дозволяє видалити як товсті і довгі, так і найкоротші і тонкі волосинки (0,5 мм). Таке технологічне рішення даного бренду надовго додасть шкірі м'якість і шовковистість.

Максимальний ефект

Вона складається зі спеціальних пальчиків, які з легкістю піднімають прилеглі до шкіри волоски і направляють їх прямо в пінцети. Дане рішення гарантує видалення всього небажаного волосся. Спеціальне підсвічування SmartLight, присутнє в даній моделі, полегшує процес епіляції, дозволяє побачити, а в подальшому миттєво видалити, найтонші та непомітні для ока волосинки. Крім того, Braun SE 5280 рекомендований дерматологами світу (доктор медичних наук Петро Стауба з дерматологічної клініки м. Майнца), як простий і ефективний засіб для видалення небажаної рослинності на тілі, що поєднує в собі унікальні функції по догляду за шкірою.

Унікальність. Доступність. Простота.

Епілятор SE 5280 оснащений високочастотною масажною системою з роликами, яка надає заспокійливу, розслаблюючу дію на шкіру, робить процедуру більш приємною. Бриюча насадка – розробка бренду, дозволяє застосовувати епілятор для сухого гоління. Завдяки цьому епілятор забезпечує безпечне видалення волосся на необхідних ділянках тіла. Унікальна насадка трімер з легкість підрівняє волоски в чутливих зонах і значно полегшить процедуру епіляції. Плаваюча головка без особливих зусиль повторює вигини Вашого тіла, що забезпечує більш ретельну і неймовірно м'яку епіляцію. Спеціальна охолоджуюча рукавиця знижує поріг больових відчуттів, дратівливість шкірних покривів після епіляції. Велика перевага епілятора – дві швидкості. Перша швидкість забезпечує екстрам”яку епіляцію на більш ніжних і дратівливих ділянках тіла, що важливо особливо для представниць жіночої статі з більш чутливою шкірою. Друга, відрізняється швидкістю, значно скорочуючи час проведення процедури. Ви самі маєте можливість регулювати швидкість і насолоджуватися процесом на всіх його етапах.

Просте рішення складних завдань

Епілятор SE 5280 простий і зручний в застосуванні. Після використання цього приладу можна комфортно та швидко приготувати до подальшого використання за допомогою спеціальної щіточки, а герметичний корпус дозволяє просто промити пристрій під звичайною водою, чим може похвалитися не кожен епілятор. Braun легко поміщається в маленькій косметичці. Дане брендове рішення поєднує зручність і функціональність, простоту дизайну і легкість в застосуванні, що дає відмінні результати, змушує кожну жінку надовго забути про небажані волоссі на вашому тілі.

Braun SE 5280 – ідеальне рішення для тих, хто раніше ніколи не робив епіляцію в домашніх умовах. Можливо, в перший раз Вам здасться процедура трохи болючою, але це тільки від того, що Ви все ще боїтеся! Унікальність кожної жінки в тому, що її краса неповторна. Це природно, що жінка хоче бути чарівною. Епілятор відрізняється особливою надійністю і легкістю у використанні, і вже встиг завоювати одне з перших місць на світовому ринку продажів. Спробувавши один раз, Ви переконаєтеся в унікальності даної моделі і відчуєте себе на всі 100% красивою!