Огляд епілятора Braun SЕ 1370

Огляд епілятора Braun SЕ 1370

Проблема видалення небажаного волосся на тілі вирішена! Тепер це проходить ніжно, комфортно і красиво. Ніяких мук і гладка шкіра надовго. Більше ніякої колючої, жахливої щетини після гоління, яка до того ж, дуже швидко відростає. Більше ніяких порізів на шкірі від гострої бритви. Більше ніяких гарячих восків, якими можна обпектися, до того ж, їх ефективність невисока, постійно потрібно купувати ще і ще. Більше ніяких інших пристосувань і головоломок. Не всім по кишені дорогі салонні багатосеансні процедури. Зате епілятор Braun SЕ 1370 Silk-epil 1 завжди з Вами. До нього не потрібно купувати додаткові пристосування. Всі насадки і інші комплектуючі вже знаходяться в упаковці. Про це дбайливо потурбувалася фірма Braun. Розглянемо всі достоїнства даного епілятора.

Дизайн і комплектація

Епілятoр Braun SЕ 1370 стильний, компактний, білого кольору з рожевою кнопкою. Користуватися ним комфортно і просто.

У комплекті з епіляторо знаходиться насадка, призначена для найбільш чутливих ділянок шкіри. Адже, як відомо, небажані волоски можуть рости на самих різних частинах тіла. Наприклад, таких як зона бікіні і зона пахв. Саме для таких областей і розроблена насадка для чутливих ділянок тіла.

Буває так, що небажана «рослинність» розташовується на обличчі, що значно псує настрій. Жінка повинна залишатися жінкою, красивою і чарівною. Залиште бритви чоловікам. У епілятoре Braun SЕ 1370 є епіліруюча головка з мікропінцeтом, яка з легкістю вирішить таку делікатну, але таку важливу проблему.

Крім усього іншого, в комплекті з епілятором йде такий маленький, але необхідний предмет, як щіточка для чистки. В процесі епіляції вона буде допомагати Вам, зчищати вилучені волоски з головки епілятора. І після того, як Ви закінчите епіляцію, завдяки даній щіточкою, Ваш епілятор стане чистим. Вручну не впоратися з таким очищенням. Фірма Braun передбачила кожну дрібницю. Тому розробила, крім усього іншого, серветки Braun Silk-epil Olay, які, перш за все, служать для підготовки шкіри до епіляції. Попередня обробка шкіри серветками Olay від Braun зробить процес епіляції ще ніжніший. Вони дбайливо очистять шкіру для більш ефективного результату епіляції. Але, на жаль, такі серветки не входять в комплект до нашого епілятора. Їх можна придбати додатково.

Характеристики параметрів і додаткові можливості епілятoра Braun SЕ 1370 «Технологія 20 пінцетів» дозволяє найбільш м'яко і дбайливо видаляти волоски у самого кореня – для гладкої шкіри на кілька тижнів.

Braun SЕ 1370 працює від мережі. Має достатньо довгі шнур для того, щоб Ви могли комфортно користуватися ним в будь-якому зручному місці Вашого будинку.

Простота використання

Отже, перед початком процедури епіляції потрібно очистити шкіру. Наприклад, можна скористатися спеціальними серветками Braun Silk-epil Olay. Потім необхідно встановити потрібну насадку в залежності від частини тіла, де буде проводитися епіляція. Згідно з інструкцією потрібно добре очистити епіліруючу головку. Після цього можна сміливо приступати до видалення непотрібних, з точки зору естетики, волосся. Можна потерти шкіру для того, щоб підняти короткі волоски. А для досягнення найбільшого ефекту потрібно тримати епілятор по відношенню до шкіри під кутом дев'яносто градусів. Водити епілятором потрібно без тиску, м'яко в напрямку проти росту волосся. Епіляція ніг проводиться знизу вгору. А при видаленні волосся під коліном, ногу потрібно тримати прямо. Для чутливих ділянок шкіри використовуйте спеціальну насадку, яка входить в комплект з пристроєм місце Braun SЕ 1370. При епіляції пахвових областей потрібно тримати руку піднятою вгору і водити епілятор у всіх напрямках. Дотримуючись простих правил, Ви забудете про проблему небажаного волосся назавжди.

Епілятор Braun SЕ 1370 додає впевненості, тому що Ваші ніжки і деякі інші частини тіла будуть ідеальні як візуально, так і при дотику. Можете сміливо відправлятися в морську подорож на місяць і не турбуватися – Ваші ніжки, зони пахв і бікіні будуть прекрасні.

З Braun SЕ 1370 Silk-epil 1 Ваші мрії стають реальністю. Доторкніться до цієї гладкої реальності.

Справжня німецька якість. Спробуйте і Ви залишитеся задоволені!