Огляд епілятора Braun SE 1170

Огляд епілятора Braun SE 1170

Мабуть, скоро не залишиться областей, де б жінки ні зрівнялися в правах з чоловіками. Але вони зовсім не претендують на звання найсильніших. Справа в іншому. Те, що було придумано для чоловіків, виявляється, дуже допомагає жінкам.

Взимку і влітку гладка шкіра

Проблема зайвого волосся на окремих частинах тіла існує кілька тисяч років. Не дивуйтесь! Жінки Стародавнього Єгипту використовували прийоми видалення волосся для того, щоб бути чарівними. Можливо, це робилося і в гігієнічних цілях. Зараз не стали менш актуальні як питання краси, так і гігієни. Але ось методи змінилися.

Зробити шкіру гладкою на більш тривалий час за допомогою епілятора Braun SE 1170 досить просто. Якщо при цьому дотримуватися всіх рекомендацій і правил безпечного використання приладу. Саме епілятор Braun SE 1170 допоможе позбутися від волосків максимум на три тижні за одну годину застосування.

Зауважте, що приладом можна видалити волоски тільки ті, які вже з'явилися над шкірним покривом. Тому ваша шкіра може бути гладкою тільки певний час. Треба пам'ятати, що будь-який процес видалення з поверхні шкіри чогось не завжди безболісне. Це не недолік приладу, це нормальна реакція людини на дії ззовні. Але правильний вибір епілятора допоможе звести такі відчуття до мінімуму.

Як функціонує епілятор

У даній моделі спеціальні щипчики (пінцети), висмикують волосок разом з цибулиною, тобто видиму і невидиму частину. Цибулина видаляється – ріст волосся припиняється. Хочеться, щоб цей процес приносив мінімум дискомфорту. На обертаючій голівці моделі вбудовано 20 міні пінцетів. Саме вони видаляють волоски. Діаметр волоска має значення. Епілятор Braun SE 1170 здатний захопити волосок до 0,5 мм в діаметрі. За розробленою технологією волоски піднімаються, захоплюються біля коріння і видаляються пінцетами. Це найважливіше. Волосина не обламується, а саме видаляється.

Пристрій і зовнішній вигляд

Представлена ​​модель, втім, як і інші моделі виробника, відрізняється ергономічною формою. Прилад зручно тримати в руці. Корпус виконаний з міцного білого пластику. Кнопка зручно розташована панелі і виділена рожевим кольором.

Пропонована модель епілятора має одну робочу швидкість обертання пінцетів і один вид насадки. Працює від електромережі в 220 В. Підключається за допомогою шнура живлення. Модель має невелику вагу і проста в застосуванні. У комплекті є щіточка для чистки приладу.

Надійність і безпека

Основні якості, на які треба звернути увагу. Це дозволить мінімізувати хворобливі відчуття при видаленні волосся. Нагадаємо, що уважне прочитання інструкції і є запорука надійності і безпеки роботи епілятора.

У моделі немає системи знеболювання, наприклад, охолодження. Але згадайте, що шкіра стає більш еластичною в розігрітому стані, а ніяк не в охолодженому. Кількість швидкостей вплине на якість епіляції, це безсумнівно. Але якщо ви вибираєте прилад для частого застосування, то з однаковою швидкістю цілком вистачить. При регулярному використанні епілятора волоски уповільнюють зростання, стають тоншими і м'якішими. Отже, видалити їх буде простіше і безболісніше.

Для тих, у кого больовий поріг низький, використання епілятора Браун не завдасть клопоту і неприємних відчуттів. Співвідношення ціни та якості епіляторів Браун вже давно перевірені покупцями. Тому і користуються такою популярністю.

Тільки здорова шкіра

Якщо у вас є варикозне розширення вен, на шкірі багато родимок, ранок чи інших захворювань, то в цих випадках не рекомендується користуватися епілятором.